Μένουμε... Λάρισα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2020 22:08

Η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσουν από την περασμένη εβδομάδα και οι προπονήσεις των παικτών της ΑΕΛ, όμως από την ήδη διαμορφωθείσα κατάσταση οι περισσότεροι προτίμησαν να μείνουν εντός των τειχών και να περιμένουν να περάσει αυτή η πολύ δύσκολη συγκυρία.


Μένουμε σπίτι μας είναι το σύνθημα που όλοι μας γνωρίζουμε και μένουμε… Λάρισα είναι το σύνθημα των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών της λαρισινής ομάδας, που συνεχίζουν να γυμνάζονται στο σπίτι τους, κατόπιν προγράμματος που δόθηκε από την τεχνική ηγεσία.
Στη θεσσαλική πρωτεύουσα παρέμεινε και ο προπονητής των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου, που έχει επικοινωνία με τους παίκτες, ζητώντας τους να κάνουν υπομονή και να πειθαρχήσουν στα μέτρα της κυβέρνησης.
Το πότε θα το επιτρέψουν οι συνθήκες να επανέλθουν στην καθημερινότητα και στις προπονήσεις, κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, καθώς σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, μάλλον μετά τις 15 Μαΐου θα υπάρξει μια σαφέστερη εικόνα, για το τι μέλλει γενέσθαι και πότε θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ και πλέι άουτ στη Super League, ή αν γίνει κάτι άλλο.
Σημειώνεται πως στη Σερβία έχουν μεταβεί τρείς ποδοσφαιριστές των «βυσσινί» οι Γκοΐκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς και Σετσέροβιτς, ενώ στη Βουδαπέστη είναι ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Νάγκυ.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass