ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ-MCLAREN:

Βελτιώθηκε η υγεία μέλους της ομάδας που «χτυπήθηκε» από κορονοϊό

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2020 19:43

Ραγδαία βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του μέλους του τιμ της McLaren, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό στην Αυστραλία, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η γερμανική ομάδα της Formula 1.

Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα 14 μέλη του προσωπικού που βρίσκονται σε καραντίνα στη Μελβούρνη.
Η McLaren απέσυρε εξαρχής τη συμμετοχή της στο εναρκτήριο γκραν πρι της σεζόν στη Μελβούρνη, μετά το αποτέλεσμα των τεστ που υποβλήθηκαν οι υπάλληλοί της, ενώ αργότερα οι διοργανωτές ανέβαλλαν και τον αγώνα. Αμέσως μετά αναβλήθηκαν και οι επόμενοι τρεις και εκτιμάται ότι το ξεκίνημα της νέας περιόδου θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου, κάτι που σημαίνει ότι τα γκραν πρι σε Ολλανδία και Ισπανία δεν θα διεξαχθούν, ενώ αβέβαιο είναι ακόμη και αυτό του Μονακό.
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το μέλος της ομάδας μας που «χτυπήθηκε» από τον κορονοϊό αναρρώνει εξαιρετικά και τα συμπτώματα έχουν εξαφανιστεί, ενώ και οι συνεργάτες μας που βρίσκονται σε καραντίνα είναι σε εξαιρετική κατάσταση», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της McLaren, Ζακ Μπράουν.
«Η υποστήριξη που λαμβάνουν από τους συναδέλφους τους, τις οικογένειές τους, μέλη της F1 και οπαδούς από όλο τον κόσμο είναι το λιγότερο φανταστική και τους ευχαριστούμε όλους» πρόσθεσε ο Μπράουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass