Η ΑΕΛ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΜΠΟΓΙΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Τέλος ο Τσιμπάμπα, βραβεύεται ο Νεμπεγλέρας

*Ποια τα αίτια του διαζυγίου με τον Κογκολέζο *Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2015 8:06

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Σαράντα μέρες κράτησε η συνεργασία μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και του Κογκολέζουν Τζοέλ Τσιμπάμπα καθώς χθες λύθηκε η συνεργασία μαζί του με μια λιτή ανακοίνωση της λαρισινής ομάδας που ανέφερε τα εξής: «H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τζόελ Τσιμπάμπα λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας».

 Σύμφωνα με πληροφορίες τα αίτια του διαζυγίου ήταν αρκετά με πρώτο το γεγονός ότι ο παίκτης δυσαρεστήθηκε όταν έμαθε ότι ο Ναγιάρ παίρνει περισσότερα χρήματα από αυτόν, δεύτερο το γεγονός ότι ήθελε να μπει πιο νωρίς σε σπίτι από 1η Σεπτεμβρίου που ήθελε να τον βάλει η ομάδα(έμεινε φιλοξενούμενος όλες αυτές τις μέρες) ενώ έπαιρνε συχνά άδεια για να πάει στην Ολλανδία.

Η ουσία είναι ότι ο Τσιμπάμπα αποτελεί παρελθόν με την ΑΕΛ να στρέφεται στη λύση του Μίλαν Μπόγιοβιτς ενώ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις σέντερ φορ. Πάντως ακόμα και αν δεν αποκτηθεί παίκτης κρούσης ο Ντόστανιτς θεωρεί ότι η θέση μπορεί να καλυφθεί από τον Καπό και τον Μαρουκάκη.

Από κει και πέρα αύριο η λαρισινή ομάδα θα δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στα Φάρσαλα με τον τοπικό Αχιλλέα(6 μ.μ.) στο οποίο ο προπονητής θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στο φιλικό του Σαββάτου με τη Νίκη Βόλου.

Πριν το φιλικό ο Αχιλλέας Φαρσάλων θα τιμήσει τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και τον πρώην πρόεδρο του Αχιλλέα Αντώνη Δραμαλιώτη ενώ από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ θα τιμήσει τον Κώστα Νεμπεγλέρα (παίζει φέτος στον Αχιλλέα Φαρσάλων) για την προσφορά του. Ο Νεμπεγλέρας θα τιμηθεί μια ακόμα φορά από την ΑΕΛ και επί λαρισινού εδάφους πριν από κάποιο σημαντικό παιχνίδι στο Ael Fc Arena.

Στο μεταξύ ο Αλέξης Κούγιας βρίσκεται από χθες στη Λάρισα για να ασχοληθεί με οργανωτικά θέματα αλλά και με τα εισιτήρια διαρκείας. Εντύπωση προκαλεί στον κ.Κούγια ότι δεν υπάρχει Λαρισαίος που να ξέρει να συντάξει συμβόλαια κάτι που ίσως τον αναγκάσει να δημιουργήσει μια νέα συνεργασία με άτομα της πλήρους εμπιστοσύνης του.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν  ελεύθεροι οι τέσσερις Λαρισαίοι συλληφθέντες μετά τον αγώνα Νίκη Βόλου-ΑΕΛ που κατηγορούνταν για τα επεισόδια με τους αστυνομικούς.

Ορίσθηκε τακτική δικάσιμος για αύριο Τετάρτη(θα παραστεί ως νομικός εκπρόσωπος ο κ.Κούγιας) αλλά μάλλον θα αναβληθεί καθώς δύσκολα μπορεί να παρουσιαστεί ο μεγάλος αριθμός μαρτύρων που κλητεύθηκε.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;

Στο μεταξύ ανακοίνωση εξέδωσε η Νίκη Βόλου για τα επεισόδια και εκφράζει τους φόβους ανάλογων επεισοδίων αν αγωνισθεί η ομάδα της Νίκης Βόλου (λόγω προβλημάτων της ΕΠΟ με την ΕΠΣΘ) στο Αλκαζάρ όπως θέλει η επιτροπή πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου

«Με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ΝΙΚΗ Β. – ΑΕΛ την 22/08/2015 στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα θέλαμε να εκφράσουμε την απογοήτευση και τον έντονο προβληματισμό μας για όσα διαδραματίστηκαν. Απογοήτευση γιατί δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε το δικαίωμα που έχουμε ως Σύλλογοι και ως φίλαθλοι να μπορούμε να παρακολουθήσουμε τους αγώνες των ομάδων μας οπουδήποτε και αν αυτοί διεξάγονται. Το μόνο που κάνουμε εκ των υστέρων είναι να διαμαρτυρόμαστε με κροκοδείλια δάκρυα για το δικαίωμα που μας στερεί η Πολιτεία για ελεύθερες οπαδικές εκδρομές. Ενώ προγραμματίσαμε αγώνα προετοιμασίας με την ΠΑΕ ΑΕΛ εντελώς αδικαιολόγητα εξελίχθηκαν απίστευτες σκηνές στις κερκίδες, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο μπροστά στα έκπληκτα μάτια μικρών παιδιών και απλών φιλάθλων που ήλθαν στο γήπεδο απλά για να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο. Δεν τολμούμε να φανταστούμε τι θα γινόταν, αν οι οπαδοί της ομάδας μας έρχονταν στο γήπεδο, καθώς αυτοί σεβάστηκαν την προτροπή της Διοίκησης μας, να μην έρθουν οργανωμένα στο γήπεδο προς αποφυγή οποιασδήποτε άσχημης κατάστασης. Δυστυχώς, όμως αυτοί οι λίγοι που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό δέχτηκαν την αναίτια επίθεση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας. Αν δηλαδή συμβαίνουν αυτά στην πόλη μας τι θα συμβεί σε περίπτωση τέλεσης αγώνα της ομάδας μας στην πόλη της Λάρισας; Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας, ενόψει της έναρξης των Πρωταθλημάτων της νέας περιόδου και με ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομάδα μας να χρησιμοποιήσει το στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας (όπως μας ζήτησε η αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής της ΕΠΟ) ως έδρα για τους επίσημους αγώνες. Πόσους κινδύνους εγκυμονεί μία τέτοια απόφαση; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν – ό μη γένοιτο – συμβεί κάτι σοβαρό στο μέλλον; Καλούμε όλους τους αρμοδίους φορείς και κυρίως την ΕΠΟ,  που θα λάβει την τελική απόφαση για το γήπεδο που θα δώσει τους αγώνες έδρας η ομάδα μας,  να λάβουν υπ’ όψιν τόσο τα χθεσινά γεγονότα, όσο και την γενικότερη αντιπαλότητα που -κακώς – υπάρχει μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Ελπίζουμε  η τελική απόφαση να είναι η δέουσα και συμφέρουσα για το κοινό καλό όλων όσων ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και θέλουμε να το τοποθετήσουμε σε υγιείς βάσεις, φέρνοντας στο γήπεδο την οικογένεια και τα μικρά παιδιά. Τέλος, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους αστυνομικούς, οι οποίοι τραυματίστηκαν – ευτυχώς –  ελαφρά στα χθεσινά επεισόδια, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass