Πέντε μέλη της Βαλένθια βρέθηκαν θετικά

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2020 22:34

Πέντε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Βαλένθια (παίκτες και προσωπικό) βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό, όπως ανακοινώθηκε από τον ισπανικό σύλλογο. «Η Βαλένθια ενημερώνει ότι πέντε υποθέσεις του Covid-19 βρέθηκαν θετικοί μεταξύ παικτών της πρώτης

ομάδας και του προσωπικού της» αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Όλα αυτά τα άτομα βρίσκονται στο σπίτι τους, σε πολύ καλή υγεία και εκτελούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα». Νωρίτερα ο Αργεντινός αμυντικός, Εζέκιελ Γκαράι, έγινε ο πρώτος παίκτης της LaLiga, που επιβεβαιώθηκε ότι έχει κορονοϊό. Ο 33χρονος είχε ήδη τεθεί νοκ άουτ από το υπόλοιπο της περιόδου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο τον περασμένο μήνα. Η Βαλένθια ταξίδεψε στο Μιλάνο τον Φεβρουάριο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League με την Αταλάντα, αναμέτρηση που έγινε κανονικά με την παρουσία οπαδών στο «Σαν Σίρο», πριν επιβληθούν οι γνωστές απαγορεύσεις των αθλητικών δραστηριοτήτων στην Ιταλία. Επίσης, θετικός στον ιό βρέθηκε κι ένας δημοσιογράφος που εργάζεται σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βαλένθια, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην πόλη του ιταλικού Βορρά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass