Χωρίς θεατές και διαπιστευμένους η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2020 22:40

Χωρίς θεατές και διαπιστευμένους θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη (19/3) στο Παναθηναϊκό Στάδιο η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Η απόφαση για την κεκλεισμένων των θυρών Τελετή,

πάρθηκε από την ΕΟΕ, στο πλαίσιο της προστασίας αλλά και της πρόληψης εξάπλωσης του κορονοϊού. Η Λαμπαδηδρομία στην «οικοδέσποινα» των εφετινών Ολυμπιακών Αγώνων, Ιαπωνία, θα αρχίσει από τη Φουκουσίμα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπής «Τόκιο 2020» να γίνει την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο κεκλεισμένων των θυρών. Για την Τελετή δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαπίστευσης που έχουν εκδοθεί καθώς προέχει η προστασία της δημόσιας υγείας και η εφαρμογή όλων των κανόνων που έχει θέσπίσει το Ελληνικό κράτος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορονοϊού. Τα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 16-3-2020 μέχρι νεωτέρας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass