Κούγιας: Τέλος το πρωτάθλημα!

*«ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ ΔΕΚΑΕΞΙ»

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2020 22:44

Η υγεία είναι υπεράνω του αθλητισμού και το πρωτάθλημα της Super League αυτή τη στιγμή και όλα δείχνουν ότι θα διαρκέσει και τον Απρίλιο και ίσως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Ο αγωνιστικός χαρακτήρας των ομάδων μετά από δύο μήνες αποχής σίγουρα

θα έχει αλλοιωθεί αφού αυτή τη στιγμή έχουν σταματήσει και οι προπονήσεις μέχρι 27 Μαρτίου, κάτι που μάλλον θα έχει και συνέχεια. Η ΠΑΕ ΑΕΛ σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια θα καταθέσει πρόταση στη διοργανώτρια αρχή να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα και να μην συνεχισθεί αφού ακόμα και αν ξεκινήσουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στα μέσα Μαΐου δύσκολα θα τελειώσουν αρχές Ιουλίου. Η πρόταση της λαρισινής ομάδας περιλαμβάνει και αύξηση των ομάδων για το νέο πρωτάθλημα σε δεκαέξι με προβιβασμό του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΠΑΣ Γιάννενα. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ Παράλληλα η ΑΕΛ θα ζητήσει να παραταθεί η ημερομηνία κατάθεσης των φακέλων των ομάδων για αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που λήγει στις 31 Μαρτίου. Ο λόγος είναι ότι δύσκολα κάποια ομάδα θα μπορεί να αντεπεξέλθει στην εξόφληση όλων των υποχρεώσεων, αφού τον τελευταίο μήνα δεν μπορεί να εισπράξει ούτε από το τηλεοπτικό κανάλι που έχει συμφωνία, ούτε από τους χορηγούς, ούτε έχει έσοδα από εισιτήρια.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass