ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Καλό ποδόσφαιρο και άνοδος στην Α1

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2015 8:04




ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")
Του Αχ. Μπακαλέξη
Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η Αναγέννηση Φαρσάλων στο προπονητήριο της οδού Βόλου, παρουσία του συνόλου σχεδόν των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσίας, της διοίκησης και αρκετών φιλάθλων.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Στέργιος Αλεξίου καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους, τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και τους επισήμανε ότι η διοίκηση θα είναι συνεχώς κοντά τους για τη λύση τυχόν προβλημάτων που ανακύπτουν. Ακολούθησε ομιλία του προπονητή της ομάδας Νίκου Θεοχαρόπουλου και του γενικού αρχηγού που θα εκτελεί χρέη και βοηθού προπονητή κ. Γιώργου Αλεξίου οι οποίοι ζήτησαν από τους παίκτες να είναι συνεπείς στις προπονήσεις και να έχουν καλή διαγωγή, ώστε η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να έχει καλή συμπεριφορά στους αγωνιστικούς χώρους και να πετύχει τον στόχο της, που είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΛ.
Κατόπιν έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο προπονητήριο της οδού Βόλου στην οποία συμμετείχαν 23 ποδοσφαιριστές.
Το ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Γκατζανάς, Β. Τσιάμπας, Μπόγκας, Τριανταφύλλου, Μπουλλάρι, Βότσης, Ρούμπας, Θ. Μουτκανάς, Τζερεμές, Κούρο, Σκέρντι, Σακκάς, Δημητρόπουλος, Ε. Μουτκανάς, Λαϊάκης, Χριστοδούλου, Μπακαλέξης, Στεργιόπουλος, Απ. Τσιάμπας, Συμεωνίδης, Φ. Σακελλαρίου, Κων. Σακελλαρίου, Δ. Αρβανιτοζήσης, Σιούτογλου, Αγγελακόπουλος. Αναμένεται η προσθήκη τριών παικτών ακόμη για την ολοκλήρωση του ρόστερ.
Από την Αναγέννηση Φ. αποκτήθηκαν οι Απ. Τσιάμπας (Δήμητρα Αγιάς), Συμεωνίδης (Νεάπολη), Δημ. Αρβανιτοζήσης (Απόλλων Βρυσιών), Κων/νος και Φώτης Σακελλαρίου (ΑΕΦ). Αποχώρησαν οι Σούρλας (Δίλοφος), Κων. Βασιλόπουλος (Αγιος Γεώργιος) καθώς και κάποιοι νεαροί λόγω εισαγωγής στα ΑΕΙ και λόγω πανελληνίων εξετάσεων.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Νίκος Θεοχαρόπουλος (προπονητής)
Ο στόχος μας είναι η άνοδος. Η ομάδα ενισχύθηκε με 5 νέους παίκτες, παρέμεινε το περσινό ρόστερ και μάλλον θα αποκτηθούν 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστές. Με σκληρή δουλειά και συνέπεια στις προπονήσεις θα κατορθώσουμε να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο.
Γιώργος Αλεξίου (Γεν. αρχηγός - βοηθός προπονητή). Επέστρεψα μετά από αρκετά χρόνια στην ομάδα για να την βοηθήσω από το πόστο του γενικού αρχηγού και του βοηθού προπονητή, να ανέλθει στην παραπάνω κατηγορία. Ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς την προετοιμασία. Περιμένουμε να έλθουν 2-3 ακόμη παιδιά για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σ΄ όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες του νομού μας.
Βασίλης Τσιάμπας (αρχηγός - ποδοσφαιριστής).
Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα, η διοίκηση είναι κοντά στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές και με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε το σύλλογο στην παραπάνω κατηγορία. Η Αναγέννηση Φαρσάλων είναι ιστορική ομάδα και πρέπει να αγωνίζεται στην μεγαλύτερη κατηγορία του νομού μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass