ΑΝΤΑΜ ΣΙΛΒΕΡ:

Διακοπή στο ΝΒΑ για έναν μήνα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2020 15:06

Το πρωτάθλημα του NBA διακόπηκε μέχρι νεωτέρας λόγω κορονοϊού μετά τη γνωστοποίηση πως ο Ρούντι Γκομπέρ έχει προσβληθεί από τον ιό.


Αρχικά ο αγώνας των Θάντερ με τους Τζαζ αναβλήθηκε, καθώς όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα ο Ρούντι Γκομπέρ έχει προσβληθεί από κορονοϊό.
Μόλις γνωστοποιήθηκε το θέμα με τον Γάλλο σέντερ, το NBA με επίσημη ανακοίνωσή του ανέφερε πως αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι νεωτέρας.
Ο κομισάριος του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ, έκανε και επίσημα γνωστό πως οι αγώνες του πρωταθλήματος σταματούν για διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα:
«Η διακοπή είναι διάρκειας ενός μήνα. Μετά δεν ξέρουμε τι θα γίνει, μελετάμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις μας ανάλογα και με την πορεία του κορονοϊού. Έχουμε πει στις ομάδες τι πρέπει να κάνουν».
Σε ερώτηση σχετικά με το αν οι ιδιοκτήτες είχαν αντιρρήσεις εξαιτίας της μεγάλης οικονομικής ζημίας που προκαλεί η διακοπή, απάντησε: «Κανείς από τους ιδιοκτήτες δεν αναφέρθηκε στο οικονομικό κομμάτι».
Σε επιστολή του απευθυνόμενος προς τον κόσμο ο Άνταμ Σίλβερ ανέφερε: «Όπως ξέρετε, αποφασίσαμε να αναβάλλουμε προσωρινά τη σεζόν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Πήραμε την απόφαση για την ασφάλεια και την υγεία των φιλάθλων, των παικτών και όλων όσοι συνδέονται με το παιχνίδι και το κοινό.
Η διακοπή θα κρατήσει τουλάχιστον 30 ημέρες και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τη σεζόν αν και όταν θεωρηθεί ασφαλές για όλους τους εμπλεκόμενους».
Στη συνέχεια είπε:
«Η κατάσταση παραμένει μπερδεμένη και εξελίσσεται διαρκώς, κάτι που μας θυμίζει ότι είμαστε όλοι μέλη μίας κοινωνίας και πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο. Αυτό θα συνεχίσει να κάνει το ΝΒΑ και είμαστε ευγνώμονες για την κατανόηση που δείχνετε και επειδή είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο».
Το NCAA επίσης σταμάτησε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Μεγάλα πανεπιστήμια όπως το Κάνσας και το Ντιουκ είχαν ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για την αναστολή προπονήσεών τους.
Ακολούθως το ΝCAA ανακοίνωσε αναβολές αγώνων όπως φυσικά και της τελικής φάσης της περίφημης March Madness.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass