Ισοπαλία στη Φαλάνη, προβάδισμα για ΠΟΕ

*ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ 2-2 ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2020 22:09

Με το ίδιο σκορ 2-2, όπως και στον αγώνα του α’ γύρου του φετινού πρωταθλήματος της Α’-«DE-TOX» στο γήπεδο Φαλάνης ολοκληρώθηκε ο χθεσινός πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου ΕΠΣΛ ανάμεσα στον Φαλανιακό και τον ΠΟΕ. Αποτέλεσμα που αφήνει μεν ανοικτούς λογαριασμούς, αλλά παράλληλα δίνει ουσιαστικό προβάδισμα στην ομάδα του ΠΟΕ ενόψει της ρεβάνς στην Ελασσόνα (δεν έχει ηττηθεί φέτος μέσα στην έδρα του σε κανονική διάρκεια αγώνα-ακόμα και στο Κύπελλο Ελλάδας αποκλείστηκε από τον Ασπρόπυργο στην παράταση).


Ο Φαλανιακός δεν μπόρεσε να διαφυλάξει το 2-0 (με το οποίο προηγήθηκε λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους) σε αντίθεση με τον ΠΟΕ που ανέβασε στροφές στην επανάληψη και κατάφερε να βγει από τη δύσκολη θέση, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και δίνοντας πλέον διαφορετική χροιά στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στην έδρα του.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 17’ όταν ο Λεσάι συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Τσιάκο, ο οποίος προχώρησε και με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή δεν άφησε περιθώρια στον τερματοφύλακα Γούπο.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο 23’ με τον Πεπκολάι, ενώ στο 32’ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Φλώρος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, πιεζόμενος από τον Σουγλή, σημείωσε αυτογκόλ, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε, καθώς σύμφωνα με την κρίση του β’ βοηθού κ. Μπουρονίκου, ο Σουγλής κινήθηκε από θέση οφσάιντ πάνω στην μπάλα, επηρεάζοντας τη φάση.
Στο 37’ ο ΠΟΕ διαμαρτυρήθηκε για χέρι (ζητώντας πέναλτι) σε κοντινή κεφαλιά του Χάμου, αλλά ο διαιτητής κ. Στάικος είχε αντίθετη άποψη και συνέχισε το παιχνίδι.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη με τον Φαλανιακό να αιφνιδιάζει τον αντίπαλό του, καθώς στο 48ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιάκου, ο Φλώρος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.
Τίποτα όμως δεν είχε κριθεί ακόμα, καθώς ο ΠΟΕ ανέβασε στροφές, άρχισε να πιέζει τον αντίπαλό του και στο 55’ μείωσε σε 2-1, όταν ο Περτζιόνι διεκδίκησε μία μπροστινή μπαλιά του Σουγλή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ παραβίασε την αντίπαλη εστία.
Στο 60’ ο ΠΟΕ έχασε διπλή ευκαιρία με τους Πεπκολάι και Καραγκούνη μετά από ωραία ενέργεια του Λαζαρίδη, για να φτάσουμε στο 67’ όταν μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ματούλας, ο Σουγλής με κεφαλιά στην καρδιά την αντίπαλης άμυνας ισοφάρισε σε 2-2.
Ο ΠΟΕ στο 75’ είχε μία ακόμα πολύ καλή στιγμή, όταν μετά από ωραία ενέργεια και παράλληλη σέντρα του Ζηρδέλη από τα αριστερά, ο Πεπκολάι με προβολή δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Ένα φάουλ του Φλώρου στο 77’ το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Γούπος ήταν η τελευταία αξιόλογη στιγμή του αγώνα, για να διατηρηθεί έτσι το 2-2, με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Στάικος με βοηθούς τους κ. Πατετσιο και Μπουρονίκο.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Ηλ. Πανταζής, Σούλι (86’ λ.τ. Καρυώτης), Φλώρος, Β. Λυγούρας (90’ Γκανάτσας), Αντωνόπουλος (65’ Κολοβός), Μπλέντι, Χρ. Λυγούρας (72’ Φουσίκας), Τσιάκος, Λεσάι.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Λαγός, Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι, Αθανασούλης, Χάμος, Πεπκολάι, Καραγκούνης (84’ λ.τ. Μπαρλαγιάννης), Ματούλας (78’ Πετάνι), Λαζαρίδης (63’ Ζηρδέλης).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass