«Απομακρυσμένοι, αλλά ενωμένοι ενάντια στον κορονοϊό»

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2020 22:38

Mήνυμα ενότητας απέναντι στη ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού (COVID-19) στην Ιταλία, από τον αθλητισμό της χώρας. Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, κορυφαίοι διάσημοι επαγγελματίες αθλητές, με χιλιάδες ακολούθους στα social media, «εκμεταλλεύονται» τη

δημοτικότητά τους για να μεταφέρουν ένα σύνθημα: #distantimauniti, απομακρυσμένοι, αλλά ενωμένοι ενάντια στον κορονοϊό. Ένα μήνυμα που συνοδεύεται από τη σύσταση: #iorestoacasa (μένω στο σπίτι) και έγινε πολύ γρήγορα viral. Υπεύθυνος για την έναρξη της πρωτοβουλίας ήταν ο υπουργός Αθλητισμού της γειτονικής χώρας, Βιτσένζο Σπανταφόρα. «Αυτή τη στιγμή, όταν ζητάμε από τη χώρα να σέβεται τις ιδιαίτερα απαιτητικές ενδείξεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της απόστασης ασφαλείας και της αποφυγής της φυσικής επαφής, υπάρχει ο κίνδυνος ότι σύντομα θα υπάρξει απομόνωση. Και ότι θα απομακρυνθούμε ο ένας από το άλλον. Αλλά πρέπει να είμαστε μια κοινότητα ακόμα και σε απόσταση», είπε χαρακτηριστικά. Πολλοί αθλητές έχουν ενταχθεί στην πρωτοβουλία αυτή, όπως ο Λεονάρντο Μπονούτσι, η Βανέσα Φεράρι, ο Φάμπιο Φονίνι, η Κιάρα Φοντανέζι, ο Βαλεντίνο Ρόσι, η Καρολίνα Κόσντερ, ο Φίλιπ Τορτού, ο Στέφανο Τραβάλια και η Μπεατρίτσε Βίο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass