Μέτρα και στην ΑΕΛ για τον κορονοϊό

ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2020 22:20

Για δύο εβδομάδες όλες οι αθλητικές διοργανώσεις θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών χωρίς θεατές, είναι ένα μέτρο μεταξύ αυτών που πήρε η Κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός COVID-19 και στη χώρα μας.


Σύμφωνα με αυτή την απόφαση οι αγώνες των πλέι οφ για τη Super League θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους και οι ομάδες προσαρμόζονται σιγά-σιγά στα νέα δεδομένα.
Το ίδιο κάνουν και στην ΑΕΛ, όπου όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα τηρούν τους κανόνες προφύλαξης και οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά πως με την καλή υγιεινή και τις λιγότερες επαφές, οι πιθανότητες για μετάδοση του ιού μειώνονται.
Χθες το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου με τους συνεργάτες του δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις τακτικής.
Εκτός από τον Νούνιτς που πρόσφατα εγχειρίστηκε στο γόνατο και εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τον Αύγουστο, μοναδικό πρόβλημα είναι ο Ασούμπρε, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να είναι έτοιμος για τα πλέι άουτ, που είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν.
Σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει μία πρωινή προπόνηση.

 

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ
Τα πλέει άουτ, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα καθυστερήσουν να γίνουν και στην ΑΕΛ καταβάλλονται προσπάθειες για τη διεξαγωγή φιλικού, ώστε η ομάδα να διατηρηθεί σε αγωνιστική ετοιμότητα. Πιθανόν λοιπόν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και εφόσον βρεθεί αντίπαλος, η ομάδα να δώσει φιλικό και ο τεχνικός κ. Γρηγορίου θα χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες, για να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

 

ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ
Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για το καλύτερο τέρμα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 1. Το δεύτερο γκολ του Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς στην εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης είχε 10.50% των ψήφων και πήρε την 5η θέση. Η διοργανώτρια Super League δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal της 26ης αγωνιστικής, τα οποία είναι:
1/ Γκάλο (Ατρόμητος Αθ.) 46,14%
2/ Ναμπί (ΟΦΗ) 19,31%
3/ Σεμέντο (ΟΦΗ) 13,35%
4/ Γέντρισεκ (Βόλος) 10,70%
5/ Μιλοσάβλιεβιτς (ΑΕΛ) 10,50%

 

ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ
Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθούν οι δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέει οφ Super League και σε σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής επισημαίνονται τα εξής: «Γνωστοποιείται ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β’ 726) και ετέθη σε ισχύ η υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 15954 Κοινή Υπουργική Απόφαση περί επιβολής μέτρων σε σχέση με τον κορονοϊό COVID-19. Σύμφωνα με το άρθρο 1 αυτής επιβάλλεται «προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της Επικράτειας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, από 9.3.2020 έως και 22.3.2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα στην από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19». Ως εκ τούτου και εφόσον η ως άνω Κοινή Υπουργική Απόφαση δεν ανακληθεί ή τροποποιηθεί, οι αγώνες της 1ης και 2ης αγωνιστικής των play-off του Πρωταθλήματος Super League που έχουν ορισθεί για διεξαγωγή για τις 14, 15, 21 και 22 Μαρτίου, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Το ίδιο ισχύει αναφορικά και με αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League (K19, K17 και Κ15) που έχουν προγραμματισθεί για διεξαγωγή μέχρι και τις 22/3/2020».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass