Κλίμα αισιοδοξίας στην ΚΑΕ Λάρισα

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ - ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΚNΗΜΙΚΗ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2020 22:08

Διάχυτη είναι η αισιοδοξία στις τάξεις της ΚΑΕ Λάρισας για την επίτευξη του στόχου της παραμονής μετά τη νίκη επί του Κολοσσού (τον είχε κερδίσει και στο ματς του α’ γύρου).

Ήταν μία νίκη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από το Περιστέρι και φέρνει την ομάδα της Λάρισας αγκαλιά με τη σωτηρία. Παρά τον τραυματισμό του Παπαντωνίου η ΚΑΕ Λάρισα ήξερε πώς να αντιδράσει και κατάφερε να πάρει μία πολύτιμη νίκη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που προερχόταν από τρεις σερί νικηφόρες εμφανίσεις.
Το κλίμα είναι θετικό στις τάξεις των «κυανολεύκων», ωστόσο παίκτες και τεχνική ηγεσία βλέπουν τη συνέχεια με τη δέουσα σοβαρότητα, καθώς υπάρχει ακόμα δρόμος. Τίποτα δεν μπορεί να υποτιμηθεί (η ΚΑΕ Λάρισα έχει από κάτω τρεις ιστορικές ομάδες όπως οι Πανιώνιος, Άρης και ΠΑΟΚ που δεν επιτρέπουν εφησυχασμό) και πλέον τα βλέμματα όλων στρέφονται στο ματς της Λήμνου κόντρα στον Ήφαιστο που βρίσκεται στην πεντάδα της βαθμολογίας. Ο αγώνας έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας, ωστόσο στόχος του τεχνικού Βαγγέλη Αγγέλου είναι η ομάδα να κερδίσει όσα περισσότερα παιχνίδια και να πλασαριστεί στην καλύτερη δυνατή θέση.

 

Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Σήμερα αναμένεται να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του Νώντα Παπαντωνίου. Ο αρχηγός της ΚΑΕ Λάρισας υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική και σήμερα θα υποβληθεί σε πιο λεπτομερείς εξετάσεις προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του και φυσικά εάν είναι σε θέση να προλάβει το παιχνίδι στη Λήμνο. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους και έδωσαν χθες κανονικά το «παρών» στην προπόνηση, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι στη Λήμνο κόντρα στον Ήφαιστο.

 

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ
Στην απόφαση οριστικής αναβολής του αγώνα Προμηθέας Πατρών-Ρέθυμνο της 20ής αγωνιστικής της Basket League προχώρησε ο ΕΣΑΚΕ. Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το περασμένο Σάββατο και είχε αναβληθεί, με τον ΕΣΑΚΕ να ανακοινώνει ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής την Τρίτη (10/3, 15:30), αλλά κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με τα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό που είχε ανακοινώσει το Yπουργείο Υγείας, στο ΔΑΚ «Δημήτριος Τόφαλος» της Πάτρας. Η αποστολή της ομάδας της Κρήτης ξεκίνησε με προορισμό την Πάτρα, αλλά ενημερώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ να επιστρέψει στη βάση της. Ουσιαστικά, ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης από και προς τους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass