Επιστρέφει στις προπονήσεις η ΑΕΛ

Σήμερα με τη σκέψη στα πλέι άουτ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2020 22:16

Μετά το διήμερο ρεπό που είχαν το Σαββατοκύριακο, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ επανέρχονται σήμερα το απόγευμα σε κανονικούς ρυθμούς και θα προπονηθούν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.


Ουσιαστικά  ξεκινάει η προετοιμασία για τη διαδικασία των πλέι άουτ, αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι  να αρχίσουν στις 15 Μαρτίου, όμως μετά τις αποφάσεις και τις ποινές που επεβλήθησαν  σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, έχουμε νέα δεδομένα και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, δεν αποκλείεται να έχουμε παράταση μίας ή δύο εβδομάδων.
Σε κάθε περίπτωση υπολογίζεται  πως μέχρι μεθαύριο Τετάρτη στην ΑΕΛ θα γνωρίζουν πότε τελικά θα αγωνιστούν, ώστε ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος  επιστρέφει σήμερα από τη Σερβία,  να προσαρμόσει ανάλογα το πρόγραμμα των προπονήσεων.
Στόχος πλέον των «βυσσινί» είναι να δείξουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα πλέι άουτ και να τερματίσει η ομάδα στην 7η θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας μήπως από τις παραπάνω θέσεις κάποια ομάδα δεν πάρει αδειοδότηση.

 

ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Εν τω μεταξύ, δύο παίκτες της ΑΕΛ, ο γκολκίπερ Έγκμουντουρ Κρίστινσον και ο μεσοεπιθετικός Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, συμπεριλήφθησαν σε πίνακες με ενδιαφέροντα στατιστικά γεγονότα, που έδωσε στη δημοσιότητα η διοργανώτρια του πρωταθλήματος της Super League, όπου και χαρακτηριστικά αναφέρει:
3... χατ τρικ είχαμε στο φετινό πρωτάθλημα. Τα πέτυχαν ο Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού και ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς της ΑΕΛ.
6... τερματοφύλακες απέκρουσαν πέναλτι στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Κάρλος Άμπαντ και ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον από δύο, Τσιντώτας, Μαλέρμπ, Σωτηρίου και Ζοζέ Σα από ένα.
12... ισοπαλίες έκανε η Λαμία, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Ο ΟΦΗ είχε τις λιγότερες από όλους, μόλις τέσσερις.
14... γήπεδα φιλοξένησαν τους αγώνες της κατηγορίας. Μόνο δύο φορές χρειάστηκε να αλλάξουν γήπεδο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ χρησιμοποίησαν από μια φορά σαν έδρα τη Ριζούπολη.
14... διαφορετικά σκορ είδαμε στους 182 αγώνες. Το 1-0 εμφανίστηκε 39 φορές, το 5-1 μια φορά. Το εντυπωσιακό είναι ότι είχαμε πέντε 0-0 στον πρώτο γύρο και 12 στον δεύτερο.
37... διαιτητές χρησιμοποιήθηκαν στα 182 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Οι 24 Έλληνες και οι 13 ξένοι. Κομίνης Καραντώνης, Διαμαντόπουλος και Φωτιάς σφύριξαν από εννέα αγώνες. Από τους ξένους ο Ματίας Γκεστράνιους ήλθε δύο φορές.
45... γκολ δέχτηκε ο Πανιώνιος και έχει τη χειρότερη άμυνα, ενώ ο Ολυμπιακός με τα εννέα που δέχτηκε έκανε την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών.
53… γκολ πέτυχε ο Ολυμπιακός και έχει την καλύτερη επίθεση. Τρία περισσότερα από τον ΠΑΟΚ και 37 περισσότερα από τον Πανιώνιο, που έχει τη χειρότερη επίθεση».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass