Κέρδισαν Αετός και ΠΟΕ, «σκόνταψε» ο Φαλανιακός

*Σε τροχιά πλέι οφ ο Δωτιέας Αγιάς *Νίκη με φόντο τη σωτηρία για τη Δόξα Βλαχογιαννίου

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2020 22:56

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Έστω και με το φτωχό 1-0 ο Αετός Μακρυχωρίου έκαμψε την αντίσταση του Αμπελωνιακού και διατηρήθηκε μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ μετά από 24 αγωνιστικές. Με νίκη προχώρησε και ο ΠΟ Ελασσόνας,

ο οποίος πέρασε από τη δυνατή έδρα του Κιλελέρ με 2-1 και διατήρησε την απόσταση του ενός βαθμού από την κορυφή.
Σε αντίθεση με τους Αετό και ΠΟΕ, ο Φαλανιακός έχασε στο γήπεδο Αργυροπουλίου πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής, καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 από την τοπική Δόξα.
Σε τροχιά πλέι οφ μπήκε ο Δωτιέας Αγιάς, ο οποίος νίκησε με 1-0 τον Δαμασιακό και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία 1-1 του Σμόλικα με το Μαυροβούνι. Με το ίδιο σκορ (1-1) έληξε και το ντέρμπι των Φαρσάλων στο γήπεδο Βαμβακούς ανάμεσα στον Αχιλλέα και την Αμπελιά, ενώ στον Τύρναβο η Δόξα Βλαχογιαννίου πήρε πολύ σημαντική νίκη με 2-1 ύστερα από ανατροπή επί της ομώνυμης ομάδας. Τέλος, ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ πρόσθεσε τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του χωρίς να ιδρώσει λόγω Λάρισας 2012.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ:
ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ
ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
Το γκολ του Κατσαμάγκα στο 12ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Αετό Μακρυχωρίου (1-0) και να τον διατηρήσει σε θέση οδηγού στον βαθμολογικό πίνακα. Η φάση που έκρινε το παιχνίδι ξεκίνησε από την πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Ιωαννίδη, ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλό του και με παράλληλη σέντρα σημάδεψε τον Κατσαμάγκα που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν και είχαν μία καλή στιγμή με τον Αλεξανδρή στο 17’, αλλά μέχρι εκεί.
Ο Αετός κυνήγησε το δεύτερο γκολ για να σιγουρέψει το αποτέλεσμα, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει ορισμένες πολύ καλές στιγμές που είχε με τους Κατσαμάγκα, Κολοβό, Κουμπούρα και Μάντζαρη και ως εκ τούτου το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Δημεράς, με βοηθούς τους κ. Παπαγεωργίου και Ν. Κοτούμπα.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας): Σταμέλος, Γκαμπέτας, Φορτομάρης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ντιντής (85’ Παπαδόπουλος), Κολοβός, Μπενεχούτσιος (66’ Κλούρας), Κατσαμάγκας, Μάντζαρης, Ιωαννίδης (72’ Μητρούσκας).
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Β. Ταχτιντής): Βραζιτίκος, Βούκιας, Κυρίτσης (53’ Μαυρίδης), Δαλακώνης, Αλεξόπουλος Αχ., Αλεξόπουλος Σ., Αλεξανδρής (80’ Γωγάκος), Χατζούλης, Κουδέρης (67’ Κατσής), Χατζηλιόντας, Μπαρούτζας (58’ Χάστας).

Ο ΠΕΠΚΟΛΑΪ
ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ
Δύσκολη νίκη στο γήπεδο Κιλελέρ με 2-1 επί της αξιόμαχης ομώνυμης ομάδας πέτυχε ο ΠΟ Ελασσόνας. Η νίκη των φιλοξενουμένων -που διατήρησαν την απόσταση του ενός βαθμού από τον πρωτοπόρο Αετό- ήρθε μετά από ανατροπή και παίκτης- κλειδί ήταν ο Πεπκολάι που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 19’, όταν ο Παπαχρήστος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Μακρής από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 24’ με την κεφαλιά του Πεπκολάι μετά από σέντρα του Νταμπώση, ενώ λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης ο Πεπκολάι με προβολή, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λαζαρίδη, διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και χάρισε τη νίκη στον ΠΟΕ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τζήλος, με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Νίκζα.
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχ. Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Μουρατάι, Παλάσκας, Χατζής Γ., Αργύρης, Ντουνούδης (70’ Φαρμάκας), Φορτομάρης (85’ Τζαβέλας), Μακρής, Χατζής Κ., Παπαχρήστος.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (65’ Λαγός), Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι, Αθανασούλης, Χάμος, Πεπκολάι, Καραγκούνης (87’ Μπαρλαγιάννης), Ματούλας (78’ Ζηρδέλης), Λαζαρίδης (70’ Πετάνι).

«ΣΚΟΝΤΑΨΕ» Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ
Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της κορυφής άφησε στο Αργυροπούλι ο Φαλανιακός, ο οποίος υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 από την τοπική Δόξα.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Νικολακούλης έκανε το 1-0.
Ο Φαλανιακός αντέδρασε και κατάφερε γρήγορα να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, καθώς αρχικά στο 13’ ο Λεσάι ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 30’ ο Λυγούρας Χρ. με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Τσιάκου πέτυχε το 1-2.
Η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή για τον Φαλανιακό που στην επανάληψη πίεσε τον αντίπαλό του, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την υπεροχή του και να σιγουρέψει το αποτέλεσμα.
Έτσι στο 80’ ο Μπαχτσιβάνος με πλασέ, ύστερα από μπαλιά του Παραφέστα, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 2-2.
Την αναμέτρηση διηύθυνε η κ. Τσιοφλίκη, με βοηθούς τους κ. Δ. Κοτούμπα και Σκυβαλίδα.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Κ. Τσιάγκος): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Σακοράφας Βαλ., Νικολακούλης, Παραφέστας, Σακοράφας Β., Φουρτούνας, Τσιάγκος (46’ Λεσάι), Μπέλτσιος (88’ Μάττος), Καλόγηρος (76’ Πλιάτσικας), Βογιατζής (65’ Καρακίτσιος).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς (88’ Φουσίκας), Αντωνόπουλος, Σούλι, Φλώρος, Λυγούρας Β. (76’ Καρυώτης), Πανταζής Γ. (28’ Πανταζής Ηλ.), Μπλέντι, Λυγούρας Χρ., Τσιάκος (70’ Ντανίκας), Λεσάι.

ΝΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ
Νίκη, με την οποία πέρασε οριακά στην 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, πέτυχε ο Δωτιέας Αγιάς με 1-0 επί του Δαμασιακού. «Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Τσιρογιάννης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 8ο λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 30’ με τον Γελαλή, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.
Οι γηπεδούχοι είχαν ένα ακόμα πολύ καλό σουτ του Τσιρογιάννη στην επανάληψη, το οποίο εξουδετέρωσε ο Μιγδάνης, ενώ στο 90’ ο Δαμασιακός έχασε διπλή ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Μπρέλλα αρχικά να αποκρούει και τον Ντακούλα σε δεύτερο χρόνο να διώχνει σε κόρνερ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπουμαρσόπουλος, με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Αγγ. Τέγο.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γ. Χατζής): Μπρέλλας, Μάντσε, Γούτος Ε., Κόκκινος, Γούτος Ν., Ντακούλας, Καρβούνης, Κορλός (85’ Χονδροδήμος), Τσιρογιάννης, Ντελής, Φουκαλάς (59’ Βλάχος).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ι. Βαΐτσης): Μιγδάνης, Γεωργατζιάς, Ιωαννίδης, Πούτας (87’ Βίδρας), Καρακάνος, Δούκας (71’ Ραπτοτάσιος), Μουσιάρης, Παπαγεωργίου, Γελαλής, Λούτσος, Τσιάλτας (80’ Λέτσιος).

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ
Βαθμούς και γκολ (1-1) μοιράστηκαν στο γήπεδο Φαλάνης Σμόλικας και Μαυροβούνι, σ’ ένα παιχνίδι, το τελικό αποτέλεσμα του οποίου ικανοποιεί περισσότερο τους φιλοξενούμενους υπό την έννοια ότι έκαναν ένα ακόμα βήμα παραμονής. Αντίθετα ο Σμόλικας έχασε οριακά την τέταρτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ κι έτσι το ντέρμπι με τον Δωτιέα που ακολουθεί αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Φτωχό σε φάσεις παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 34’ με το έξυπνο σουτ του Σκούπρα που αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, απείλησαν στο 46’ με τον Γαρουφαλιά, αλλά και στο 52’ με τον Μαντζαφούλη, για να φτάσουμε στο 70’, όταν ο Σπανός με διαγώνιο συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης με βοηθούς τους κ. Δεδικούση και Μπλιώνα.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Ν. Κακανούλιας): Γραβάνης, Νασιάκος, Σκούπρας, Κακαζούκης, Λάλλος, Ζαμπέτας, Τσιρογιάννης (84’ Τανάγιας), Γκατζούλης, Μπέτσης, Γουλούλης (55’ Μπόντε), Κολοβός (69’ λ.τ. Γκατζούρας).
ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Ι. Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Μπαντζέλας Β. (90’ Προβίδας), Μπαντζέλας Ν., Χατζηλιάδης (74’ Μπάγκας Αρ.), Σπανός (90’+2’ Κολιοφούτης), Γαρουφαλιάς (79’ Τασλακίδης).

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Χωρίς νικητή έληξε και το ντέρμπι των Φαρσάλων στο γήπεδο Βαμβακούς, καθώς Αχιλλέας και Ολυμπιακός Αμπελιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 10ο λεπτό ο Συράκος με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Τελικά το γκολ για τον Αχιλλέα ήρθε στο 30’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τους αμυνόμενους, ο Τλούπας με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 1-0.
Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 50’ όταν σε χέρι του Τλούπα εντός περιοχής καταλογίστηκε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Γκαραλιάκος ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Η Αμπελιά συνέχισε να πιέζει χάνοντας ευκαιρίες με τους Κορδαλή, Πράπα και Ζάχο για να φτάσουμε στο 85’, όταν ύστερα από κόρνερ του Παρθένη, ο Μ. Πετράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ (κατόπιν υποδείξεως του βοηθού), παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Αχιλλέα Φαρσάλων που είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθεί προσωρινή διακοπή του αγώνα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης, με βοηθούς τους κ. Πατέτσο και Δήμου.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης): Παρθένης Σπ., Πετράκης Χ., Τλούπας, Τσούλης Θ., Κατσανάκης, Κομισόπουλος, Τσούλης Δ., Παρθένης Λ., Γαγάρας (55’ Πετράκης Μ.), Αναγνώστης (75’ Ιμεράι), Συράκος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Θ. Εμμανουήλ-Ε. Μπρισίμης): Τέρπος, Ποτόσογλου, Αγγέλης, Σταθάκος, Σελήνης, Κορδαλής, Περδίκης (46’ Καλούσης), Πλιάγκας (46’ Ζάχος), Πράπας, Παρασκευούδης, Γκαραλιάκος.

ΝΙΚΗ «ΧΡΥΣΑΦΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ
Καθοριστικής σημασίας νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε η Δόξα Βλαχογιαννίου με 2-1 μέσα στον Τύρναβο επί της ομώνυμης ομάδας. Μία νίκη που ήρθε μετά από ανατροπή και έβγαλε τους φιλοξενούμενους από τη ζώνη του άμεσου υποβιβασμού.
Ο Τύρναβος άνοιξε το σκορ στο 20’ όταν ο Βλιώρας αξιοποίησε το πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι του Φράντζα.
Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 39’ όταν μετά από ενέργεια του Πέτρου, ο Παπαδόπουλος στην προσπάθειά του να απομακρύνει με το κεφάλι σημείωσε αυτογκόλ.
Στο 64’ η Δόξα βρήκε εκ νέου τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν ύστερα από ωραία ενέργεια του Νάτση, ο Αλεξίου με σουτ έγραψε το 1-2.
Ο Τύρναβος ενέτεινε τις προσπάθειές του στη συνέχεια, προκειμένου να αποτρέψει την ήττα, αλλά ο τερματοφύλακας Βουγιουρδής, όποτε χρειάστηκε, επενέβη σωτήρια.
Στο 71’ η Δόξα έμεινε με δέκα πάικτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φράντζας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπουρουζίκας, με βοηθούς τους Νάκα και Γκαρέλη.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Δ. Καπετανόπουλος): Φαρμάκας, Παπαδόπουλος, Αυλογιάρης, Βλιώρας, Μπάκος, Κατσαρός (65’ Πέτρο), Γανός, Βουζαξάκης, Μπισμπιγιάννης, Τσιρβούλης, Μητρακούλης (75’ Μήγας).
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βουγιουρδής, Παληγιάννης, Μητούλας, Φράντζας, Τσιάρας, Πέτρου (46’ Νάτσης), Κωνσταντινίδης (62’ Λιάκος), Κοντοθανάσης, Ράχης, Μαρκούιας (46’ Γκουρομπίνος Μ., 85’ Γκουρομπίνος Δ.), Αλεξίου.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τύρναβος 2005-Βλαχογιάννι    1-2
Κιλελέρ-ΠΟ Ελασσόνας    1-2
Αργυροπούλι-Φαλανιακός    2-2
Δωτιέας Αγιάς-Δαμασιακός    1-0
Αχιλλέας Φ.- Αμπελιά    1-1
Μακρυχώρι-Αμπελωνιακός    1-0
Σμόλικας-Μαυροβούνι    1-1
Λάρισα 2012-Αβέρωφ    0-3 (ά.α.)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μακρυχώρι    55-10    61 (10)
ΠΟ Ελασσόνας    51-10    60 (7)
Φαλανιακός    54-19    52 (5)
Δωτιέας Αγιάς    32-12    38 (0)
—————————————————-
Σμόλικας    37-24    38
Κιλελέρ    23-25    36
Αμπελιά    35-28    34
ΠΑΟΛ Αβέρωφ    25-24    33
Μαυροβούνι    26-25    32
Αχιλλέας Φ.    25-37    29
—————————————————
Αργυροπούλι    23-47    23 (3)
Δαμασιακός    22-33    20 (1)
Τύρναβος 2005    22-38    20 (1)
Βλαχογιάννι    16-44    17 (0)
—————————————————-
Αμπελωνιακός    25-44    15
*Η Λάρισα 2012 αποχώρησε από το πρωτάθλημα
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14/3, 16:00)
Βλαχογιάννι-Αμπελωνιακός
Φαλανιακός-Τύρναβος 2005
Αβέρωφ-Μακρυχώρι
Αμπελιά-Αργυροπούλι
ΠΟ Ελασσόνας-Λάρισα 2012 (3-0 ά.α.)
Μαυροβούνι-Αχιλλέας Φ.
Δαμασιακός-Κιλελέρ
Δωτιέας Αγιάς-Σμόλικας


Πέρασε από τη Ραχούλα
ο Αστέρας Μελισσοχωρίου

Στα δύο χθεσινά παιχνίδια του 2ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΛ (22η αγωνιστική) σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
Ραχούλα-Μελισσοχώρι    1-2
Ναρθάκι-Αναγέννηση Φ.    7-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΣ Βορειοηπειρωτών    37-18    49
Παναγροτικός    50-27    47
—————————————————
Αστραπή ΝΠ    44-26    44
Βούναινα    43-21    42
Μελισσοχώρι    38-25    40
ΑΟ Ελευθερών    25-17    37
Υπέρεια    39-31    35
Βαμβακού    32-32    32
Ναρθάκι    47-36    31
Ραχούλα    39-31    29
Άγ. Ανάργυροι    22-22    28
Προμηθέας    23-33    23
—————————————————
Λαρισαϊκός    21-38    18
—————————————————
Γαλήνη    16-34    15
Γλαύκη    15-52    12
Αναγέννηση Φ.    12-60    7
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/3, 16:00)
Μελισσοχώρι-Παναγροτικός
Προμηθέας-Ραχούλα
Βούναινα-Υπέρεια
Γαλήνη-Γλαύκη
Αναγέννηση Φ.-Αστραπή ΝΠ
Λαρισαϊκός-Α.Σ. Βορειοηπειρωτών
Αγ. Ανάργυροι-Ναρθάκι
Βαμβακού-ΑΟ Ελευθερών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass