Ηττα γνώρισε ο Ηρακλής Λάρισας

ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΜΕ 2-0

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2020 20:29

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Ηρακλής Λάρισας γνώρισε την ήττα από τον ΓΣ Αλμυρού με σκορ 2-0, σε αγώνα για την 22η ημέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος).

Πριν τον αγώνα, η ομάδα της Λάρισας ως γηπεδούχος μετρούσε οκτώ νίκες και μία ισοπαλία στη σειρά, από την άλλη, ο ΓΣΑ έτρεχε με αήττητο σερί από τις 12 Ιανουαρίου.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Αλέξανδρου Χαλάτση, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του. Ο νεαρός Λαρισαίος επιθετικός δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής όταν αποκτήθηκε λόγω επαγγελματικού συμβολαίου στην ΑΕΛ κι έπρεπε να περάσει ένα διάστημα για να παίξει, όμως ο τεχνικός του Αλμυρού χθες τού έδωσε φανέλα βασικού και χρειάστηκε μόνο 4 λεπτά για να σκοράρει. Μόλις στο 4’ λοιπόν από προσπάθεια του Ηλιόπουλου, ο Γαρυφαλλόπουλος σούταρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά πέτυχε το γκολ ο Χαλάτσης.
Εν συνεχεία οι παίκτες του Ηρακλή προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση και απείλησαν σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις, χωρίς όμως επιτυχία.
Στο 30’ ο Γκιουρσάνης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ και στο 35’ σε σέντρα του Γκιουρσάνη αυτή τη φορά, ο Ζαφειρίου κέρδισε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.
Το ημίχρονο τελείωσε 0-1 για τους φιλοξενούμενους και ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Αντίθετα ο Αλμυρός ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Με απευθείας φάουλ από τον άξονα στο 47’ο Δερμιτζάκης, επίσης πρώην παίκτης της ΑΕΛ, έστειλε την μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” της εστίας του Παπαγιάννη, πετυχαίνοντας το 0-2. Εκεί ουσιαστικά κρίθηκε και το παιχνίδι, καθώς ο Ηρακλής δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όπως ευκαιρίες είχε και ο Αλμυρός για να διευρύνει τη νίκη του, όμως δεν σημειώθηκε και άλλο γκολ.
Στο 50’ο Ζαφειρίου με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λέτσο, στο 51’ από κόρνερ του Δερμιτζάκη ο Γαρυφαλλόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Παπαγιάννης απέτρεψε το 0-3, στο 56’σε σουτ του Δερμιτζάκη, ο Παπαγιάννης απέκρουσε την μπάλα, ενώ στο 60’ χάθηκε τριπλή διαδοχική ευκαιρία με τους Κακαβίτση, Ζαφειρίου, Γιαννακόπουλο, που δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 73’ ο Λέτσο εξουδετέρωσε εξ επαφής σουτ του Ζαφειρίου και στο 78’ κοντινή κεφαλιά του Κακαβίτση. Όσον αφορά στη φιλοξενούμενη ομάδα, σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα, είτε με σουτ του Γαρυφαλλόπουλου από το ύψος του πέναλτι και πλάγια που δεν είχε στόχο (76’) είτε με σουτ του Δερμιτζάκη αμαρκάριστος από ευνοϊκό σημείο, επίσης άουτ (82’).
Με λάθη η διαιτησία του κ. Τσιγαρίδα (Φθιώτιδας), που είχε συνεργάτες τους κ. Λιτοσελίτη (Φθιώτιδας), Μπύρο (Ευρυτανίας). Από τον πάγκο του Ηρακλή υπήρξαν διαμαρτυρίες προς τον ρέφερι, πως δεν έγινε φάουλ στο 47’από όπου και σημειώθηκε το 0-2, ενώ δεν κράτησε τις καθυστερήσεις που έπρεπε στο πρώτο μέρος.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης-Αλέξανδρος Κούρτογλου): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τάρτας (63’ Κρίτσας), Νεμπεγλέρας (88’ Φώτος), Νάστας (63’ Χρηστίδης), Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης, Σκαφιδάς (46’ Μανιώτης).
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Λέτσο, Στογιαννίδης, Αγγελής, Παπακώστας, Κυριάκος. Ζαφειρίδης, Καναβός, Χαλάτσης (46’ Βαγενάς), Γαρυφαλλόπουλος (80’ Αγιασιώτης), Δερμιτζάκης (88’ Δήμος), Ηλιόπουλος.
*Στη Νεάπολη βρέθηκε και ο Ζήσης Ντελόπουλος, ο οποίος από την ημέρα που ανέλαβε τον Αλμυρό, η ομάδα γνωρίζει σημαντικές επιτυχίες.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(22η αγωνιστική)
Πιερικός-Μετέωρα    2-1
Ηρακλής Λάρισας-Αλμυρός    0-2
Οικονόμος-ΑΟ Σελλάνων    0-0
Θησέας Αγριάς-Δίας Δίου    3-0
Ατρόμητος Παλαμά-Ποταμιά    2-0
Νεοχώρι-Στεφανοβίκειο    1-1
Αταλάντη-Καρίτσα    2-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 22 αγώνες)
1. Πιερικός    46-5    55
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2. Θησέας Αγριάς    45-29    43
3. Καρίτσα    38-16    38
4. Ηρακλής Λάρισας    30-26    37
5. Ατρόμητος Παλαμά    25-19    36
6. Αλμυρός    25-19    35
7. Σέλλανα    22-22    32
8. Αταλάντη    27-33    29
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
9. Δίας Δίου    18-34    25
10. Μετέωρα    24-24    25
11. Στεφανοβίκειο    20-26    25
12. Οικονόμος    18-26    23
13. Νεοχώρι    31-40    22
14. Ποταμιά    7-55    2

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/3, 15:00)
Μετέωρα-Αλμυρός
ΑΟ Σελλάνων-Πιερικός
Δίας Δίου-Ηρακλής Λάρισας
Ποταμιά-Οικονόμος
Στεφανοβίκειο-Θησέας Αγριάς
Αταλάντη-Ατρόμητος Παλαμά
Καρίτσα-Διγενής Νεοχωρίου

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass