Νοκ άουτ για 15 μέρες ο Ασούμπρε

*ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΙ ΓΚΑΖΑΛ *Η ΑΕΛ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2020 22:04

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League την ερχόμενη Κυριακή, με την ΑΕΛ να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (19.00) με στόχο τη νίκη για να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ.


Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου χθες έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές και σήμερα αρχίζουν την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Πάντως από προχθές τους έβαλε στο κλίμα λέγοντας ότι πρέπει να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους και να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία για να έχουν πλεονέκτημα έδρας, αλλά και να μην έχουν άγχος σε κανένα παιχνίδι.
Ζήτησε σοβαρότητα και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και στα πλέι άουτ, γιατί, όπως, τόνισε «η χρονιά πρέπει να τελειώσει καλά, όπως ξεκίνησε».
Στο παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Ασούμπρε που υπέστη θλάση στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής στον Βόλο κόντρα στον ΝΠΣ Βόλου. Ο Ασούμπρε θα είναι εκτός αγωνιστικής δράσης για 15 μέρες. Επίσης στη διάθεση του προπονητή δεν θα είναι ο τιμωρημένος Μάρκοβιτς.
Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Μιλοσάβλιεβιτς που εξέτισε την ποινή του και ο Αλι Γκαζάλ με τον Μασούρα που αποθεραπεύτηκαν.

Η ΑΕΛ ΨΗΦΙΣΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ
Την αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την αντικανονική προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια ψήφισε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ στο συγκεκριμένο θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 1.
Κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Απορρίφθηκαν κατά πλειοψηφία οι δύο καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ Ξάνθη περί προσφυγής στα διοικητικά δικαστήρια.
Στην ψηφοφορία, που διεξήχθη στα γραφεία της διοργανώτριας, το σκορ ήταν στο οριακό 5-4 επί των δύο βασικών προτάσεων για τη μη αποβολή ή την αποβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθης.
Κι όλα αυτά έγιναν επί της καταγγελίας Ολυμπιακού για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών ήταν τα εξής:
Κατά της αποβολής ψήφησαν οι: Πέντε (ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Παναθηναϊκός, Βόλος, Παναιτωλικός).
Υπέρ της αποβολής: Τέσσερις (Ολυμπιακός, ΑΕΛ, Πανιώνιος, Άρης).
Από εκεί και πέρα υπήρξε και τρίτη πρόταση για την παραπομπή της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η οποία έλαβε τρεις ψήφους από την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ.
2/ Επί των αιτημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ και ΠΑΕ Πανιώνιος αποφασίστηκε η αναβολή της συζήτησης των θεμάτων μέχρι να εκδοθούν οι αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων.
3/ Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στην κλήρωση των Play Off και Play Out, στους αγωνιστικούς χώρους και το VAR.
Κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση η Γ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι οικονομικές καταστάσεις χρήσης 2018/19 και απαλλάχθηκαν ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. για την ίδια χρήση.

 

Τα’ χει 400 ο Αλέξης Μιχαήλ

Μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, 400... αγώνες στην επαγγελματική του καριέρα σε συλλογικό επίπεδο έφτασε ο Αλέξης Μιχαήλ της ΑΕΛ. Έχει 17 με τη Λαμία, 22 με τον Πανσερραϊκό και 23 με την ΑΕΛ, αλλά τη μερίδα του λέοντος, 338 αγώνες, την έχει παίξει στον ΠΑΣ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass