Το ματς της χρονιάς αύριο στον Τύρναβο

Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ (18:00) - ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2020 19:37

Παράλληλα με τις ετοιμασίες για το φετινό καρναβάλι, όπου ο Τύρναβος θα βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τις σημαντικές εκδηλώσεις που οργανώνει, η ομάδα μπάσκετ της πόλης, ο ιστορικός Γ.Σ.Τυρνάβου, είναι πανέτοιμος και εκείνος για το ματς της χρονιάς.

Αύριο λοιπόν και ώρα 18:00 αναμένεται να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι στο Κλειστό του Τυρνάβου, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και στους Τιτάνες Αλμυρού, για τον α’ όμιλο της Β’ κατηγορίας ΕΣΚΑΘ. Οι Τυρναβίτες θέλουν μια νίκη με πάνω από τρεις πόντους διαφορά και εάν γίνει κάτι τέτοιο, τότε κατά 99,9% θα αναδειχτούν πρωταθλητές μιας και είναι απίθανο να χάσουν τα τρία τελευταία παιχνίδια που απομένουν. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του αντιπροέδρου του συλλόγου και προέδρου του τμήματος μπάσκετ Γιάννη Ευαγγέλου, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει στην πιο μεγάλη φετινή στιγμή και ευελπιστώ πως στο τέλος θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε όλοι μας. Τα παιδιά προετοιμάστηκαν κατάλληλα και είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε».

 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
«Μια πόλη-Μια ομάδα-Μια ιστορία». Με το σύνθημα αυτό ο σύλλογος θέλει να μοιραστεί με τους φιλάθλους την αγάπη που τρέφει προς αυτή και τη λαχτάρα που υπάρχει για να επανέλθει ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια, εκεί όπου αξίζει να αγωνίζεται, γιατί το μπάσκετ είναι κάθε Κυριακή γιορτή του αθλητισμού στην πόλη του Τυρνάβου. Αύριο λοιπόν στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Τιτάνες Αλμυρού, θα πραγματοποιηθούν έξι διαφορετικές κληρώσεις και οι τυχεροί θα κερδίσουν έξι υπέροχα δώρα. Για να λάβει κάποιος μέρος στις κληρώσεις, θα πρέπει να προμηθευτεί τουλάχιστον ένα προαιρετικό εισιτήριο οικονομικής ενίσχυσης στην αξία του 1 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass