*ΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΜΕ 1-0 (37’ ΕΦΟΡΝΤ) *ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Εκτός εξάδας ο Απόλλων Λάρισας

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2020 15:32

Την ήττα γνώρισε χθες στο Παγκρήτιο στάδιο ο Απόλλων Λάρισας από τον Εργοτέλη με  1-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.


To γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 37’ ο Έφορντ, με δυνατό συρτό σουτ έξω απ’ την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Γκέκα.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι «κυανόλευκοι» έμειναν στους 27 βαθμούς κι εκτός εξάδας, με τον Εργοτέλη να τους προσπερνά και όπως όλα δείχνουν, θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος.
Η ομάδα του Άριαν Μπελά πάλεψε στην επανάληψη, όμως δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Απόλλωνας στο 10’ απείλησε τους Κρητικούς, όταν σε οργανωμένη επίθεση ο Τασιούλης βρήκε έξω από την περιοχή τον Λίταινα που δοκίμασε ένα τεχνικό πλασέ, αναγκάζοντας τον Καλογεράκη να διώξει δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ.
Δύο λεπτά μετά στο 12’, οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά από κάθετη μπαλιά του Μπουτσάκη, ο Ατέφ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα με τον επιθετικό να περνά και τον Γκέκα, αλλά να πλασάρει σε κενή εστία άουτ.
Στο 21’ είχαμε νέα ευκαιρία, όταν ο Κοιλιάρας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Ροβίθη ανενόχλητο στην καρδιά της περιοχής του Απόλλωνα να παίρνει την κεφαλιά, αναγκάζοντας τον Γκέκα να αποκρούει εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν.
Ο Εργοτέλης είχε και στο 31’ μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει, όταν ο Έφορντ από αριστερά βρήκε τον Άτεφ κι αυτός με τη σειρά του έστρωσε στον Τσέλιο που δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά άουτ.
Τελικά το γκολ που δικαιούταν από την εικόνα του αγώνα ο Εργοτέλης ήρθε στο 37’. Μετά από ωραία ατομική ενέργεια τον Έφορντ, κατάφερε να βρει τον χώρο, και με διαγώνιο σουτ από την κορυφή της περιοχής κι αριστερά έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Γκέκα πετυχαίνοντας το 1-0.
Στο 39’ έπειτα από σέντρα του Μπουτσάκη από δεξιά, και την κεφαλιά του Ροβίθη, ανάγκασαν και πάλι τον Γκέκα (έκανε μεγάλη απόκρουση) να διώξει με υπερένταση, ενώ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα χρειάστηκε και στο 40’ να επέμβει όταν ο Έφορντ δοκίμασε νέο σουτ, όμως ο Καρδιτσιώτης πορτιέρο αυτή την φορά μπλόκαρε την μπάλα.
Στην επανάληψη και με την είσοδο του Γκουστάβο Σάντος στο παιχνίδι, ο Απόλλωνας έγινε πιο επιθετικός και απείλησε για πρώτη φορά στο 49’, όταν μετά από πάσα του Σιφναίου και διαδοχικές κόντρες, ο Βραζιλιάνος παίκτης δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως να περνά άουτ.
Ο Εργοτέλης έφτασε κοντά στο 2-0 στο 56’, όταν ο Προβιδάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ατέφ με προβολή έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Γκέκα.
Στο 63’ ο Γκουστάβο με τον Σιφναίο άλλαξαν γρήγορα την μπάλα, με τον τελευταίο να στρώνει στον Νούσιο που σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Καλογεράκης μπλόκαρε σταθερά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 1-1 ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης στο 90+1’ ο Κουρτεσιώτης έκανε τη σέντρα από αριστερά με τον Σιφναίο να παίρνει την κεφαλιά και τον Καλογεράκη να μπλοκάρει με δυσκολία την μπάλα.
Αμέσως όμως ο Εργοτέλης... απάντησε και στο 90’+3 σε αντεπίθεση ο Μπαράτα προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Γκέκα, αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 90+4’ μετά το γύρισμα του Έφορντ από δεξιά, ο ίδιος παίκτης είδε τον Γκέκα να διώχνει με υπερένταση.
Εκεί τελείωσε και το παιχνίδι, ο Απόλλων Λάρισας υποχώρησε μετά την ήττα στην 7η θέση και πρέπει στους εναπομείναντες αγώνες, να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, για να τερματίσει στην πρώτη εξάδα.
*Επόμενος αντίπαλος για τον Απόλλωνα είναι τα Χανιά, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Καλή σε γενικές γραμμές ήταν η διαιτησία του κ.Γκάμαρη (Κολλιάκος, Σταυρόγλου), από την Ένωση Αθηνών.
Κίτρινες Κάρτες: 53’ Καρρίκι, 58’ Νούσιος, 86’ Νύκταρης

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Μαζουλούξης, Μπάτζιος, Πέιος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (61’ λ.τ. Μπαράτα), Κοιλιάρας (81’ Μπότε), Ατέφ, Ροβίθης (85’ Κατσούρι), Έφορντ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος, Τασιούλης (65’ Μπαστακός), Μπρέμπος (46’ Γκουστάβο), Καρρίκι, Καρατάσιος, Λίταινας (80’ Νύκταρης), Νούσιος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(17η αγων.)
ΧΘΕΣ
Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας 1-0
ΑΥΡΙΟ
15:00 Χανιά – ΑΕ Καραϊσκάκης
15:00 Δόξα Δράμας - Πλατανιάς
17:00 ΠΑΣ Γιάννενα – Απόλλων Σμύρνης (ΕΡΤ Sports)
ΔΕΥΤΕΡΑ (17/2)
15:00 Λεβαδειακός – Παναχαϊκή (ΕΡΤ Sports)
15:00 Κέρκυρα - Απόλλων Πόντου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 16 αγώνες)
1. ΠΑΣ Γιάννινα    31-8    37
2. Απόλλων Σμύρνης    28-6    33
3. Χανιά    24-8    28
4. ΑΕ Καραϊσκάκης    27-20    28
5. Λεβαδειακός    19-11    28
6. Εργοτέλης (17 αγ.)    28-26    28
7. Απόλλων Λ.(17 αγ.)    24-21    27
8. Παναχαϊκή    23-15    22
9. Δόξα Δράμας    19-18    20
10. Πλατανιάς    23-29    20
11. Απόλλων Πόντου    4-46    -3
12. Κέρκυρα    3-44    -3
* Ο Απόλλων Πόντου ξεκίνησε με -6 βαθμούς και η Κέρκυρα με -3.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass