Οι Λαρισαίοι της Σούπερ Λίγκας

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2015 8:41

Αρκετές θα είναι και φέτος οι συμμετοχές Λαρισαίων ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και οι οποίοι είναι οι εξής:

-Νίκος Καρανίκας (ΠΑΣ Γιάννινα): Αμυντικός, 23 χρονών. Το καλοκαίρι του 2014 μεταγράφηκε από την ΑΕΛ στην ομάδα της Ηπείρου.

-Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα): Επιθετικός, 20 χρονών. Το καλοκαίρι του 2013 πήγε από την ΑΕΛ στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

-Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Τερματοφύλακας, 25 χρονών. Έχει αγωνιστεί στον Ιωνικό Νίκαιας, τα Χανιά, τη Δόξα Δράμας, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον Τοξότη Λάρισας και από το καλοκαίρι του 2014 στον Αστέρα Τρίπολης.

-Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Αμυντικός, 28 χρονών. Αγωνίστηκε σε Ηρακλή Χάλκης, Ατρόμητο, Εθνικό Πειραιώς, Ρόδο, Παναργειακό, Πιερικό, ΑΕΛ και το 2013 πήγε στον Πανθρακικό.

-Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): Τερματοφύλακας, 20 χρονών. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό το 2012-13.

-Στράτος Σβάρνας (ΑΕΚ): Αμυντικός, 18 χρονών. Κατάγεται από την Τσαριτσάνη και μάλιστα είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Οικονόμου, Νίκου Σβάρνα που τη δεκαετία του ’80 είχε μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό. Στην ΑΕΚ πήγε το 2014 από την Τρίγλια Ραφήνας.

-Ηλίας Καλφούντζος (Ηρακλής): Κεντρικός, 17 χρονών. Κατάγεται από το Κουτσόχερο και είναι αδελφός του ποδοσφαιριστή του Οικονόμου, Κώστα Καλφούντζου. Έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Λάρισας, Νίκη Μιχαήλ, ΑΕΛ και το καλοκαίρι του 2014 μεταγράφηκε στον Ηρακλή.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν επίσης ο Ηλίας Κώτσιος που εκκρεμεί το αν θα ανανεώσει στον Λεβαδειακό, καθώς επίσης και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που ψάχνει να βρει ομάδα. Σε επίπεδο Νέων μπορούν να αναφερθούν οι Δημήτρης Τζουμάκης (Ολυμπιακός) και Γιάννης Ανδρέου (Παναθηναϊκός).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass