ΑΡΙΑΝ ΜΠΕΛΑ:

Είχαν δύναμη και ψυχή οι παίκτες μου

*Σωτ. Αντωνίου: Μπορούσαμε να κερδίσουμε

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2020 22:49

Σε δηλώσεις που έκαναν μετά το παιχνίδι οι προπονητές των δύο ομάδων, επισήμαναν τα εξής:


Αριαν Μπελά (προπονητής Απόλλων Λάρισας): «Συγχαρητήρια στα παιδιά που παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά, και από δικά μας λάθη δεχθήκαμε το γκολ, βρήκαν τη δύναμη να αντιδράσουν και για 65 λεπτά είχαμε τον αντίπαλό μας μέσα στο τέρμα. Είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ, μετά την ισοφάριση. Είχαν δύναμη και ψυχή και αξίζουν πολλά μπράβο. Είχαμε ένα δύσκολο έργο, το γνωρίζαμε και ο ένας βαθμός που πήραμε μας διατηρεί ψηλά στη βαθμολογία. Και η ομάδα του Λεβαδειακού έδειξε ότι έχει ένα πολύ καλό σύνολο. Ήταν ένα παιχνίδι όπου σημειώθηκαν δύο γκολ, είχε δύο αποβολές, μία από κάθε ομάδα, αλλά έτσι παίζεται το ποδόσφαιρο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά αλλά ήταν ένα καθαρό παιχνίδι. Εμείς είμαστε μέσα στους στόχους μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Στο τέλος θα κάνουμε τον συνολικό απολογισμό».Βαγγέλιος Νούσιος (ποδοσφαιριστής Απόλλωνα): «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, ξέραμε πως είναι μια καλή ομάδα ο Λεβαδειακός, δεν το βάλαμε κάτω μετά το  0-1, αξίζαμε το γκολ της ισοφάρισης μετά τις ευκαιρίες που χάσαμε και συνεχίζουμε να διατηρούμε τις ελπίδες για μια θέση στην πρώτη εξάδα. Όσον αφορά στο γκολ που πέτυχα, είναι σίγουρα μια καλή αρχή για μένα, ο προπονητής μου  έδωσε την ευκαιρία να περάσω ως αλλαγή στο παιχνίδι και έκανα το καθήκον μου. Θα με βοηθήσει στη συνέχεια για να δώσω αυτά που πρέπει και μπορώ, ώστε με όλους τους συμπαίκτες μου να πετύχουμε τους στόχους μας». Σωτήρης Αντωνίου (προπονητής Λεβαδειακού): «Ήταν εξαρχής ένα δύσκολο παιχνίδι, στην πιο, ίσως, δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος. Επιβάλαμε από την αρχή τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Μετά το 0-1 θα μπορούσαμε να κάνουμε το 0-2 με τον Ιωαννίδη, δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο στο α’ μέρος.
Αν και δεν είχαμε την ίδια «φρεσκάδα» και στην επανάληψη, πάλι εμείς δημιουργήσαμε  τις ευκαιρίες. Σίγουρα μας αφήνει μια πικρία το γεγονός ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και ενώ ισοφαριστήκαμε στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και θα επιδιώξουμε τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα να τους κερδίσουμε σε άλλο παιχνίδι. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Απόλλωνα για την πλακέτα που μου δόθηκε πριν το παιχνίδι. Με τιμά ιδιαίτερα αυτό, έχω παίξει 4 χρόνια στον Απόλλωνα, έχω φίλους και δεν τους ξεχνώ. Ευχαριστώ τον Απόλλωνα και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass