ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ:

Ρατσιστική συμπεριφορά από τον Α.Ο. Ιπποκράτη

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2020 20:00

Από τον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης λάβαμε την παρακάτω επιστολή ως απάντηση ανάλογης που δημοσιεύθηκε στο χθεσινό φύλλο της «Ε» από τον Ιπποκράτη. Η επιστολή αναφέρει τα εξής:


«Προς μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την Ανακοίνωση του Α.Ο. Ιπποκράτη, όπως αυτήν δημοσιεύτηκε σε φύλλο της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ», την 6.2.2020. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε τα εξής:
1ον) Η διοίκηση του Α.Ο. Ιπποκράτη με την παρούσα ανακοίνωσή της επέλεξε προς θλίψη μας τη συγκάλυψη μιας κατακριτέας, προσβλητικής και ρατσιστικής συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή της ομάδας της, ονόματι Renato Fragali, ο οποίος στο 90ό λεπτό απευθύνθηκε με τρόπο ερειστικό και προδήλως προσβλητικό προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Κίτσα με ανήκουστες φράσεις, λέγοντας επί λέξει: «Γ... την Ελλάδα και τη γυφτιά σας!!!», μετά την ισοφάριση. Όσον αφορά δε στην αναφορά περί εισβολής φιλάθλων μας στον αγωνιστικό χώρο δηλώνεται ρητώς ότι πρώτα εισήλθε φίλαθλος του Α.Ο. Ιπποκράτη και εν συνεχεία ακολούθησαν δύο φίλαθλοι της ομάδας μας και κατόπιν παρέμβασης των μελών του ΔΣ μας αποτράπηκε κάθε περαιτέρω περιστατικό.
2ον) Αν και η διοίκηση του Α.Ο. Ιπποκράτη, καθώς και ο προπονητής, έλαβε γνώση αμέσως και με τη λήξη του αγώνα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Γιώργο Μουκάνη, για την προαναφερόμενη απαράδεκτη συμπεριφορά του επ’ ονόματι ποδοσφαιριστή της και για την εν γένει αντιαθλητική, αλλά και ερειστική συμπεριφορά του προς τους φιλάθλους της ομάδας μας, προς τους οποίους απευθύνονταν με προσβλητικές χειρονομίες που δεν αρμόζουν, λαμβάνοντας ταυτόχρονα ρητή διαβεβαίωση ότι θα επιληφθούν του ζητήματος και θα εισηγηθούν την απομάκρυνσή του από την ομάδα. Εντούτοις, σήμερα μετέρχεται σωρεία ψεμάτων συγκαλύπτοντας τα γεγονότα και προφανώς υιοθετώντας τα.
3ον) Οι όποιες αιτιάσεις ενός σωματείου προς τη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Λ. δεν μας αφορούν, πολλώ δε μάλλον η απόφασή της να αποχωρήσει από τις διοργανώσεις της ΕΠΣΛ. Ωστόσο, η συγκάλυψη ρατσιστικών, αντιαθλητικών και προσβλητικών συμπεριφορών εις βάρος ποδοσφαιριστών μας, φιλάθλων και παραγόντων της ομάδας, ικανών να πυροδοτήσουν εντάσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και η παραποίηση της αλήθειας, προκειμένου να εκδηλωθεί δημόσια η διαφαινόμενη διαφωνία με τη Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Λ. μας συναντά αναντίρρητα αντίθετους.
4ον) Ζητούμε, έστω και σήμερα και μετά την παράθεση των πραγματικών γεγονότων από τη Διοίκηση του Α.Ο. Ιπποκράτη να ανακαλέσει την από 6.2.2020 ανακοίνωσή της ως ψευδή και προσχηματική και να καταδικάσει απερίφραστα κάθε συμπεριφορά που πλήττει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
ΤΟ Δ.Σ.
«ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass