«Καθαρό» προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ

*ΝΙΚΗΣΕ 2-0 ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ *ΙΣΟΠΑΛΗ 1-1 ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Η ΑΕΚ

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2020 21:39

Ο ΠΑΟΚ με απολύτως επιθετική εμφάνιση και παρουσία νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, κερδίζοντας ένα μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και παίρνοντας άτυπη ρεβάνς από την πρόσφατη ήττα του στο ΟΑΚΑ, για το πρωτάθλημα.


Στο 33’ ο Πέλκας από πάσα του Μπίσεσβαρ ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ινσούα και το πέναλτι που καταλόγισε ο Ελβετός διαιτητής μετέτρεψε σε γκολ ο Βιεϊρίνια ένα λεπτό αργότερα. Στη συγκεκριμένη φάση ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα, καθώς στο ριπλέι φάνηκε πως ο Αργεντινός μπακ των «πρασίνων» βρήκε πρώτα την μπάλα και μετά είχε επαφή με τον Πέλκα.
Στο 72' ο Βαρέλα με καρφωτή κεφαλιά σε φάουλ του Βιεϊρίνια, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (62' Λάμπρου), Σβιντέρσκι (81' Ακπομ).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Ανουάρ (77' Δώνης), Μπουζούκης (81' Περέα), Χατζηγιοβάνης (54' Νάγκι), Ζαχίντ, Μακέντα.
ΙΣΟΠΑΛΗ Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Η ΑΕΚ διατηρεί τον πρώτο λόγο έναντι του Παναιτωλικού, όμως η πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας μόνο τελειωμένη υπόθεση δεν μπορεί να θεωρηθεί, μετά το μεταξύ τους 1-1 στο Αγρίνιο. Τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (12/2) στο ΟΑΚΑ, καθώς τα γκολ των Σβάρνα (32’), Ντάουντα (60’) δεν άλλαξαν τις ισορροπίες στον χθεσινό πρώτο προημιτελικό.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Χεσούς Φερνάντεθ, Τζανακάκης (76’ Τσιγγάρας), Μαλής, Μαρσιάλ, Κέβιν, Σιέστεντ, Ντάλσιο, Ντίας (81’ Ταχάρ), Φάρλει Ρόσα, Μουνιέ (63’ Άλβαρες), Ντάουντα
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς (65’ Σιμάνσκι), Σιμόες, Χουλτ, Μάνταλος, Αλμπάνης (23’ λ.τρ. Αραούχο), Λιβάγια (86’ Χριστόπουλος)
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Λαμία-Ολυμπιακός 0-0
Παναιτωλικός-ΑΕΚ 1-1
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0
ΣΗΜΕΡΑ
19:00, Αρης-Ατρόμητος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass