Εκοψαν πίτα αθλητικά σωματεία του νομού

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2020 22:55
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν αθλητικά σωματεία του νομού. Ειδικότερα: Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ Μέσα σε οικογενειακό κλίμα στην ταβέρνα «Ο Ντάμαλης» στη Φαλάνη, ο τοπικός Σμόλικας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τον νεαρό

ποδοσφαιριστή Δημήτρη Νερπιέτρι να βρίσκει το φλουρί που αντιστοιχούσε σε συμβολικό ποσό. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτης, οι αντιπρόεδροι της Ένωσης κ. Λίταινας και Καρυώτης, ο πρόεδρος της ΔΚ Φαλάνης κ. Λυγούρας, όπως και η αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Τοπικών Κοινοτήτων κ. Απρίλη. Ο ΑΕΤΟΣ ΑΕΤΟΛΟΦΟΥ Παρουσία του αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Αγιάς Πέτρου Μπαρμπέρη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννη Αργυρούλη και των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Αετολόφου και Ποταμιάς, Μιχάλη Γκούμα και Δημητρίου Κεραμέα αντίστοιχα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Αετού Αετολόφου. Ευχαριστίες εκφράστηκαν προς τον κ. Μπαρμπέρη για τη μεσολάβησή του στην απόκτηση από την ομάδα ενός απινιδωτή. ΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα Βούναινα σε ταβέρνα του χωριού. Σύσσωμη η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών», με τους Σοφοκλή Μπιμπλιτζή, Ζαφείρη Σουφχάρα και Στέλιο Ψαρρή να είναι οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΡΥΑΣ Παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτη πραγματοποιήθηκε στην Καρυά η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της τοπικής ομάδας του Όλυμπου. Η παρουσία δεκάδων φιλάθλων της ομάδας απέδειξε ότι και στην πιο απομακρυσμένη περιοχή του νομού ο κόσμος διψάει για ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι του συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Μπουχλαριώτη για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχει πάρει η διοίκηση της ΕΠΣΛ, αρχής γενομένης με τα δωρεάν χειρουργεία ποδοσφαιριστών αλλά και με την πρόσφατη απόφαση για την εξισορρόπηση των διαιτητικών εξοδολογίων. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Κατσιούρας καθώς και η κ. Ταζέ, υπεύθυνη των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι Νικόλαος Λιόβας (για την προσφορά του ως πρόεδρος τη δεκαετία του '90), Δημήτριος Κουκουμήτρος (προπονητής '85 - '94) καθώς και ο Ελευθέριος Γ. Δάσσιος (αρχηγός δεκαετία '80 και '90, προπονητής 2004 - 2012). Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοινή εκδήλωση κοπή της βασιλόπιτας των σωματείων Δήμητρα Γιάννουλης (ποδοσφαιρική ομάδα) και ο Α.Ο. Φοίβος Γιάννουλης (μπάσκετ και βόλεϊ). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Λιούπα, του περιφερειακού συμβούλου κ. Δημότσιου, των αντιδημάρχων του Δήμου Λαρισαίων κ. του κ. Αλεξούλη και της κ. Απρίλη, των δημοτικών συμβούλων κ. Δαούλα, Δρυστέλλα και Μαμμάκου, του προέδρου της ΔΚ Γιάννουλης κ. Δαβλέρη, των τοπικών δημοτικών συμβούλων Σακελλαρίου, Κοφίνη, Μπαράκου, του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γιάννουλης κ. Λεωνιδάκη και των διοικητικών της ΕΠΣΛ κ. Καρκατσέλα και Μπαχτσιβάνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass