Λαρισινή παρουσία στην κοπή πίτας της ΠΕΠΣΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΪΔΡΥΘΕΝΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟ LARISSA FUTSAL

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2020 19:00

Προχθές το βράδυ σε μια όμορφη γιορτή πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των σωματείων-μελών της ΠΕΠΣΣ (Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας) στην αίθουσα συνεδριάσεων Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Από τη Λάρισα το «παρών» έδωσε ο κ. Χρήστος Παπαδημητρίου, πρόεδρος του νεοϊδρυθέντος συλλόγου Larissa FutsaL (Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σάλας). Μάλιστα η Ακαδημία Larissa Futsal στην παρθενική της παρουσία κέρδισε το ένα από τα τρία φλουριά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Χρήστος Παπαδημητρίου συνομίλησε με τον πρόεδρο της ΠΕΠΣΣ κ. Νικόλαο Αυλωνίτη σχετικά με δράσεις που μπορούν να γίνουν στην πόλη μας με σκοπό την προώθηση του αθλήματος του ποδοσφαίρου Σάλας. Συνεχάρη επίσης τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας Κ. Ζιάβα Ιωάννη για την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Euro22, ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει σε θέματα προπονητικής φύσεως τον σύλλογο της πόλης μας.
*Στις φωτογραφίες ο Χρήστος Παπαδημητρίου με τον πρόεδρο της ΠΕΠΣΣ κ. Νικόλαο Αυλωνίτη και τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας κ. Ιωάννη Ζιάβα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass