Υπέγραψε στην ΑΕΛ ο Γκαμπριέλ Τόρζε

ΜΙΧ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2020 22:05

Ο 30χρονος διεθνής Ρουμάνος ποδοσφαιριστής Γκαμπριέλ Τόρζε από χθες ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΛ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο και αφού πέρασε τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.


Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για ενάμιση χρόνο του διεθνούς Ρουμάνου μεσοεπιθετικού (55 φορές - 11 γκολ) Gabriel Torje. O διεθνής Ρουμάνος ποδοσφαιριστής σήμερα υπεβλήθη σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και βρέθηκε σε αρίστη κατάσταση. Κατόπιν αυτού τέθηκε στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Γρηγορίου για τον αγώνα με τη Λαμία. Οι προηγούμενες ομάδες του ποδοσφαιριστή μας ήταν οι Udinese, Espanyol, Granada, Akhmat Grozny, Konyaspor, Karabukspor, Sivasspor».
Ο παίκτης, όπως μας έλεγε προχθές, θεωρεί σημαντικό βήμα να παίξει στην ΑΕΛ για την καριέρα του, αφού το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, ενώ θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.
Ο ίδιος(με το πλούσιο βιογραφικό που έχει στην καριέρα του) σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Μπορεί να ήταν ελεύθερος από τον Ιούνιο του 2019 αλλά θεωρεί ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Σήμερα θα δει την κατάσταση του παίκτη και ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου που δεν αποκλείεται, αν είναι σε ικανοποιητική κατάσταση, να τον πάρει στην αποστολή στον αγώνα του Σαββάτου στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα.
Υπενθυμίζουμε ότι με την εθνική Ρουμανίας συμμετείχε στα τελικά του EURO 2016.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου μπορεί να έχει αρκετές απουσίες ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στη Λαμία, καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας και οι τραυματίες Ασούμπρε και Μασούρας, αλλά δεν χάνει την αισιοδοξία και την πίστη του στην ομάδα.
Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τόνισε τα εξής: «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τον βαθμό στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Ο βαθμός είναι σημαντικός όχι μόνο γιατί τον αποκτήσαμε εμείς αλλά γιατί τον κόψαμε από τον ανταγωνιστή μας τον ΟΦΗ.
Τώρα παραμείναμε στο παιχνίδι για την 6η θέση και πρέπει να κάνουμε προσπάθεια να κερδίσουμε στη Λαμία. Αν το καταφέρουμε θα αυξήσουμε τις ελπίδες, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στο πρόγραμμα σε σχέση με τους αντιπάλους μας».

 

Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο τα εισιτήρια στη Super League

Με το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, το 154ο παιχνίδι της σεζόν, τα εισιτήρια ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο στη φετινή σεζόν. Αυτό θα μπορούσε να έχει γίνει από την προηγούμενη αγωνιστική αν δεν είχαμε τα τρία παιχνίδια χωρίς θεατές, όπως σχετικά αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League.
Ειδικά το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού και το Ολυμπιακός - ΑΕΛ «στέρησαν» άλλες 50 χιλιάδες τουλάχιστον. Οπότε τα εισιτήρια και ο μέσος όρος τους μετρούν σε 151 αγώνες. Το ενδιαφέρον της μάχης της έκτης θέσης αναμένεται να αυξήσει την προσέλευση κόσμου, ενώ στη συνέχεια τα πολλά ντέρμπι των πλέι οφ να αυξήσουν και το μέσο όρο, που τώρα βρίσκεται στις 6.638. Υπολείπονται ακόμα 28 αγώνες για την κανονική περίοδο, 30 για τα πλέι οφ και 28 για τα πλέι άουτ, για να δούμε τι θα μας αποφέρει τελικά σε συγκέντρωση κόσμου η φετινή σεζόν.

 

 

Η μάχη των «επτά» για την 6η θέση

Τέσσερις ακόμα αγωνιστικές απομένουν μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου και το μεγάλο ενδιαφέρον βρίσκεται στην 6η θέση των πλέι οφ, όπου επτά ομάδες διεκδικούν μια θέση στη εξάδα, που σημαίνει παράλληλα και έξοδο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Αναλυτικά, οι διεκδικητές, οι βαθμοί τους και τα επόμενα παιχνίδια τους:
ΟΦΗ (28β.)    ΠΑΟΚ (εκτός)    Ατρόμητο (εντός)    ΑΕΚ (εκτός)    Λαμία (εντός)
ΞΑΝΘΗ (27β.)     Πανιώνιο (εκτός)    Λαμία (εντός)    Ατρόμητο (εκτός)    ΠΑΟΚ (εντός)
Ατρόμητος (26β)    Ολυμπιακό (εντός)    ΟΦΗ (εκτός)    Ξάνθη (εντός)    Άρη (εκτός)
ΑΕΛ (25β)    Λαμία (εκτός)    ΠΑΟΚ (εντός)    Βόλο (εκτός)    Αστέρα (εντός)
Αστέρας (25β)    Άρη (εντός)    Βόλο (εκτός)    Παναθηναϊκό (εντός)    ΑΕΛ (εκτός)
Βόλος (25 β)    Παναιτωλικό (εκτός)    Αστέρα (εντός)    ΑΕΛ (εντός)     Παναθηναϊκό (εκτός)
Λαμία (24β)    ΑΕΛ (εντός)    Ξάνθη (εκτός)    Άρης (εντός)    ΟΦΗ (εκτός)

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass