Πέτυχαν τον στόχο τους οι γυναίκες του ΝΟΛ

ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΟΝ Β’ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2020 20:49

Ικανοποιημένος από την παρουσία του στους αγώνες του β’ γύρου της α’ φάσης του πρωταθλήματος πόλο γυναικών της Α1 Εθνικής που διεξήχθησαν στην Αθήνα, καθώς ο στόχος που είχε θέσει επετεύχθη, επέστρεψε ο ΝΟΛ.


Με τη μια νίκη που πέτυχε απέναντι στο Ρέθυμνο, η λαρισινή ομάδα εξασφάλισε την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο με 6 βαθμούς και σε πολύ μεγάλο ποσοστό τη σωτηρία χωρίς να χρειαστεί να μπει στη διαδικασία των play out.
Σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία για όλες τις ομάδες (ο ΝΟΛ χρειάστηκε να δώσει τέσσερα παιχνίδια σε 38 ώρες) τα κορίτσια του Κώστα Γαβριά (με βοηθό τον Γιάννη Θεοχάρη) πάλεψαν μέχρι το τέλος στο πρώτο παιχνίδι με τον Νηρέα Χαλανδρίου και αν οι διαιτητές απέφευγαν κάποια λάθη, θα έφευγαν τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας. Το τελικό σκορ ήταν 10-8 υπέρ του Νηρέα, με τα δύο γκολ της διαφοράς να έρχονται στο τελευταίο δίλεπτο.
Στο δεύτερο παιχνίδι με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, ο ΝΟΛ έχασε καθαρά με σκορ 14-8, με την ομάδα να προσπαθεί να κρατήσει δυνάμεις για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι και τον προπονητή να χρησιμοποιεί και τις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες. Ενδεικτικά το σκορ ημιχρόνου ήταν 6-5.
Στο τρίτο παιχνίδι με τον ΝΟ Ρέθυμνου ο ΝΟΛ κέρδισε καθαρά με 13-7, χτίζοντας μία διαφορά που δεν αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις στη β’ φάση για το Ρέθυμνο.
Στο τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι τα κορίτσια του ΝΟΛ, φανερά κουρασμένα σωματικά και πνευματικά, δεν κατάφεραν να μπουν στον ρυθμό του αγώνα και έχασαν από την ομάδα του Εθνικού με 11-6.
Θα πρέπει να τονισθεί ότι αν και ο ΝΟΛ είχε τη μετακίνηση από τη Λάρισα στην Αθήνα, ήταν η μόνη ομάδα που η Ομοσπονδία έβαλε να μετακινηθεί και μέσα στην Αθήνα. Όλα τα παιχνίδια του ομίλου έγιναν στη Γλυφάδα εκτός του αγώνα ΝΟΛ-Χαλάνδρι που αρχικά ορίστηκε να διεξαχθεί στο Χαλάνδρι αλλά τελικά το μετέθεσαν στην Πεντέλη.
Για την ομάδα του ΝΟΛ αγωνίστηκαν οι: Γούλα (Τ), Τουλουμτζίδου, Pustynnikova (6), Μ. Καριπίδου (9), Καλογιάννη, Κολτσίδα (9), Λαμπρονίκου, Τερζή (1), Χασιώτη, Πατούνα (1), Πετάση (2), Τσιάρα (Τ), Ηρ. Καριπίδου (7).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass