Αθλητικό θέαμα στο «Πάρκο των Χρωμάτων»

ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2020 20:58

Εκδήλωση κοπής πίτας των Ακαδημιών και Σχολών εκμάθησης αθλημάτων Δήμου Λαρισαίων πραγματοποιήθηκε στο «Πάρκο των Χρωμάτων» (πρώην Χατζηχαλάρ).


Η προσέλευση των μικρών αθλητών ήταν μεγάλη και στο «Πάρκο των Χρωμάτων» πραγματοποιήθηκαν διάφορες δράσεις και συγκεκριμένα show flatland (BMX) και επίδειξη skateboard.
Να αναφέρουμε ότι στο «Πάρκο των Χρωμάτων» έχει δημιουργηθεί ένας ελεύθερος χώρος Αθλητισμού–πολυγήπεδο, καθώς και πίστα skate όπου τα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν με αθλητικές δραστηριότητες σε εγκαταστάσεις με τις κατάλληλες προδιαγραφές.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού κ. Μιχάλης Αναστασίου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Θάνος Αδαμόπουλος και κ. Γιάννης Αλέξουλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κοσμάς Γιαννακόπουλος, κ. Φώτης Τζατζάκης και η πρόεδρος της 4ης Δημ. Κοινότητας κ. Ευαγγελία Αργυροπούλου.
Αφού ευχήθηκαν Καλή χρονιά με υγεία και άθληση στους μικρούς μας αθλητές και γονείς, η εκδήλωση συνεχίστηκε με ένα show flatland (BMX) από τους κ. Δημήτρης Παγκαρλιώτα και κ.Λευτέρη Πάτα από την ομάδα L.A.flatland και μια επίδειξη skateboard από τον κ. Νίκο Σοφό (Motel skate crew), τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους.
Να τονίσουμε ότι οι Ακαδημίες και οι Σχολές εκμάθησης αθλημάτων λειτουργούν πολλά χρόνια στον Δήμο Λαρισαίων, από τους παρακάτω καθηγητές φυσικής αγωγής.
Ποδόσφαιρο: Νίκος Αρσενίου,Θανάσης Κουτσαφίκης, Μπάσκετ: Λίντα Παυλοπούλου, Χάρης Σαμαντζής, Βόλεϊ: Χριστίνα Παπανικολάου, Ελένη Σαμαρά, Ποδηλασία: Εύη Ευαγγέλου και Τένις : Βαγγέλης Αποστόλου, Ματίνα Κουρίνου, Έφη Καράτζου, Γιώργος Γκαμπλιάς. Η βασιλόπιτα είχε 16 φλουριά, τα οποία αντιστοιχούσαν σε αθλητικό υλικό και ένα ποδήλατο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass