«Διακοπή αν συνεχιστεί το άρρωστο κλίμα»

*ΔΙΕΜΗΝΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ *ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2020 20:57

Ξεκάθαρος ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή ομιλία του από το βήμα της Βουλής, όσον αφορά στην κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα της Super League.


Ο Πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι σε περίπτωση «που το άρρωστο κλίμα συνεχιστεί, θα υποχρεωθούμε να διακόψουμε τη Super League, γιατί καλύτερα να μην έχουμε κανένα πρωτάθλημα από το να έχουμε αυτό το πρωτάθλημα. Θα πράξω αυτό που επιβάλλει η συνείδησή μου με γνώμονα το κοινό συμφέρον».
Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε και τα σχέδια της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι αυτή «θα αποταθεί στη FIFA και στην UEFA. Οι πρόεδροι των δύο Ομοσπονδιών θα προσκληθούν προσωπικά για να συντάξουν μαζί μας ένα μνημόνιο. Ναι, μνημόνιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου».
ΠΥΡΑ ΑΠΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
Σχολιάζοντας την ποδοσφαιρική επικαιρότητα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι «δεν μπορεί να χωρίσει δύο γαϊδάρων άχυρα» και ότι «δεν είναι σε θέση να χειριστεί προς το συμφέρον της κοινωνικής ομαλότητας και της δικαιοσύνης κάποιους ισχυρούς του χρήματος και των ΜΜΕ». «Εδώ τα κάνετε μπάχαλο σε μια αντιπαράθεση ποδοσφαιρικού τύπου και οδηγείτε σε αχρείαστους, σε μια τέτοια ιδιαίτερα στιγμή, διχασμούς», είπε, θέτοντας το ερώτημα: «Θα διαχειριστείτε άραγε μια κρίση - ο μη γένοιτο - στα εθνικά μας ζητήματα; Θα διαχειριστείτε εσείς τον Ερντογάν, που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες;».
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗ
Με νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο υπεύθυνος Τύπου του γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, Βαγγέλης Μπραουδάκης, ανακοίνωσε πως υπέβαλε την παραίτησή του, εξηγώντας του λόγους της απόφασής του.«Υπέβαλλα την παραίτησή μου στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν θέλω να υπάρξει η παραμικρή διαστρέβλωση στην προσπάθεια για να βρω το δίκιο μου. Ότι, τάχα μου, τους κυνηγάει η κυβέρνηση, ότι έχει εμπλοκή η κυβέρνηση και άλλα τυχόν αποπροσανατολιστικά της συκοφαντικής μου δυσφήμισης» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Βαγγέλης Μπραουδάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass