Ο ΣΔΠΛ «έκοψε» πίτα και γιόρτασε τα 60 χρόνια του

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2020 20:12

Παρουσία 50 και πλέον μη εν ενεργεία διαιτητών - μελών του, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου ν. Λάρισας η ετήσια Τακτική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, στην οποία – σύμφωνα με το Καταστατικό –

προήδρευσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου  Στέλιος Νίτσας, με τον γενικό γραμματέα του Δ.Σ.  Χρήστο Μαστοροδήμο να εκτελεί χρέη γραμματέα.
Στο ξεκίνημα των εργασιών της Συνέλευσης, ο κ. Νίτσας, αφού ευχήθηκε στην επόμενη κοπή πίτας να παρευρίσκονται και οι εν ενεργεία διαιτητές, έκανε έναν σύντομο απολογισμό της διοικητικής και οικονομικής δραστηριότητας του Συνδέσμου κατά το προηγούμενο έτος 2019, τονίζοντας με έμφαση ότι αν κάποιοι θέλουν να δουν τον Σύνδεσμο Διαιτητών Λάρισας να «κατεβάζει ρολά», θα χρειαστεί να περιμένουν πολλά χρόνια ακόμη!
Ο ολιγοδραστήριος διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έγινε ομόφωνα αποδεκτός από τους παρευρεθέντες διαιτητές και αμέσως μετά δόθηκε ο λόγος σε μέλη που ήθελαν να εκφράσουν τις απόψεις τους για την επικρατούσα κατάσταση στον Σύνδεσμο, την πορεία και το μέλλον του. Όλοι τους στάθηκαν στην κυρίαρχη άποψη ότι η ενότητα και η δραστήρια παρουσία των μελών του στις εκδηλώσεις του θα παρατείνει  τη διαιτητική και αθλητική του χρησιμότητα για πολλά χρόνια ακόμη.
Συγκινητική ήταν η ολιγόλογη τοποθέτηση του επίτιμου προέδρου του Συνδέσμου κ. Τιμολέοντα Λάτσιου, που με «σπασμένη» από δικαιολογημένη συγκίνηση φωνή, αναφέρθηκε στην 60χρονη παρουσία και προσφορά του Συνδέσμου στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του νομού και κάλεσε όλους όσοι σήμερα τον αντιμάχονται να αντιληφθούν το μεγάλο τους λάθος.
Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ
Μετά τη λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιττα για το 2020, η οποία είναι η 60ή  συνεχόμενη, αφού ο ΣΔΠΛ συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια από την ίδρυσή του. Το τυχερό φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του Δημήτρη Τηλιού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass