Λαμπρή εκδήλωση του Α.Σ. Taekwondo «Αγιος Γεώργιος»

ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2020 20:09

Λαμπρή εκδήλωση πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες ο Α.Σ. Taekwondo «Άγιος Γεώργιος σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου.


Βραβεύθηκαν αθλητές για τις διακρίσεις τους, καθώς και όσοι προσφέρουν στον σύλλογο, ενώ ακολούθησε και η κοπή της βασιλόπιτας. Συγκεκριμένα, βραβεύθηκε ο κ. Παπαλέξης Αθανάσιος, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση στη Βαλκανιάδα Μαθηματικών, ο κ. Καραδένδρος Χρήστος πρωταθλητής με προσφορά 40 ετών στον Αθλητισμό της Λάρισας, ο κ. Τζιαστούδης Πασχάλης προϊστάμενος ΣΔΟΕ, ο κ. Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος αστυνομικός και δημοτικός σύμβουλος, ο κ. Γκρίμπας Αργύριος πρόεδρος της Πελασγιώτιδος και ο κ. Ευαγγελίδης Αχιλλέας αθλητής του συλλόγου, που πρώτευσε στο ΤΕΣΤ Δύναμης. Τις βραβεύσεις έκαναν οι φορείς της πόλης που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, οι κ. Αναστασίου Μιχαήλ τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Λάρισας, Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος δημοτικός σύμβουλος, το Δ.Σ. Συνταξιούχων Πυροσβεστών κ. Χαλκιάς Χρήστος, Βαΐτσης Νικόλαος, Σεμενίδης Χρήστος και Παπαβασιλείου Κωνσταντίνος, Τζιαστούδης Πασχάλης προϊστάμενος ΣΔΟΕ, Αρχοντούλης Χρήστος αθλητικός συντάκτης της Εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», Αμδίτης Θανάσης αξ/κός Αεροπορίας, Λιάκου Αφροδίτη γεν. γραμματέας Ι.Ρ.Α. Λάρισας, Λαμπρογιώργος Νικόλαος Αξ/κός Πυροσβεστικής, Δριστέλλας Αθανάσιος γραμματέας του Ε.Α.Κ. Λάρισας, Καραδένδος Χρήστος παλαιστής της Ε.Α.Λ. Λάρισας, Οικονομίδης Κωνσταντίνος πρ. πρόεδρος του Ε.Α.Κ. Λάρισας, Ραντίτσα Αμαλία διευθύντρια του Τ.Ε.Β.Ε., Κούτσικος Ιωάννης προπονητής Ποδοσφαίρου, Σακκάς Γεώργιος πρ. πρόεδρος Βερδικούσας και Μάγγας Δημήτριος Ιδιοκτήτης του οβελιστήριου «Παράξενος».
- Την εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Στουκογεώργος Γεώργιος που μαζί με τον δάσκαλο Λιάκο Βασίλη αφού ευχαρίστησαν τον Δήμο Λαρισαίων για την παραχώρηση της αίθουσας και τους παρευρεθέντες, ευχήθηκαν «Καλή Χρονιά». Ο κ. Στουκογεώργος τόνισε χαρακτηριστικά «πως αθλητισμός και πολιτισμός είναι οι στυλοβάτες της πατρίδας μας και πως από τη νεολαία μας δεν φυτρώνουν μόνο τσουκνίδες, φυτρώνουν και βλαστάρια, γεμάτα στόχους, όνειρα και όρεξη για ένα καλύτερο αύριο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass