Αθλητικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό

ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ» ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2020 21:33

Αξιέπαινη ήταν η πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Ερασιτεχνικού Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με εξειδίκευση στο μπάσκετ «Α.Σ. ΚΡΟΝΟΣ Τυρνάβου» να διοργανώσει Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου, προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα αλλά και με φιλανθρωπικό σκοπό, ευαισθητοποιώντας τα παιδιά της ακαδημίας σε κοινωνικές και ανθρωπιστικές δράσεις.


Αντιπροσωπεία αθλητών της ακαδημίας, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κακαδιάρη και του προπονητού τους, επισκέφθηκαν την «Παιδική Στέγη» και προσέφεραν τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά, υποστηρίζοντας έμπρακτα το έργο αλληλεγγύης της Ελληνικής Μέριμνας, ένα έργο «Αγάπης και Προσφοράς», με αποδέκτη κυρίως τα παιδιά.
Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Μέριμνας – Παιδικής Στέγης Λάρισας, τους συνεχάρησαν για την κοινωνική τους ευαισθησία, τους ευχαρίστησαν και τους ευχήθηκαν υγεία, αγάπη, χαρά και να προάγουν πάντα το «ευ αγωνίζεσθαι», την ευγενή άμιλλα και την αλληλεγγύη, αξίες διαχρονικές και πανανθρώπινες, απαραίτητες στη δύσκολή εποχή μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass