Πάλεψε αλλά έχασε η ομάδα ράγκμπι της ΑΕΛ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ 28-24

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2020 17:39

Προσπάθησε φιλότιμα η ομάδα ράγκμπι της ΑΕΛ που έκανε καλή εμφάνιση στην Αθήνα, όμως γνώρισε την ήττα με ένα TRY διαφορά από την ΑΕΚ, με σκορ 28-24.


Ο αγώνας έγινε για την 2η αγωνιστική του πανελλήνιου πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή και ήταν συναρπαστικός, με δυνατές φάσεις αλλά και πολλές εναλλαγές στο σκορ, που αποζημίωσαν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του «Kifissos Soccer Club», για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ράγκμπι της Ελλάδας ο αγώνας μεταδόθηκε με Live Streaming από τη σελίδα
της ομοσπονδίας του ράγκμπι(Greek Rugby League Association), στο Facebook.
Το τελικό σκορ 28-24 δείχνει πόσο κοντά ήταν οι ομάδες και διαμορφώθηκε με Tries των Μπρεγιάννη Παύλου (2), Κατσουλάρη Κων/νου και Κατσουλάρη Παναγιώτη, ενώ με Conversion σκόραρε ο Ρίζος Μανώλης 4 φορές. Σημειώνουμε πως το σκοράρισμα στο Ράγκμπι (ή «TRY» όπως είναι η σωστή ονομασία) δίνει στην ομάδα 4 πόντους. Επίσης η ομάδα που σκόραρε μπορεί να πάρει 2 επιπλέον πόντους αν καταφέρει με κλοτσιά («Conversion») να περάσει την μπάλα στο πάνω μέρος των δοκαριών μετά το «TRY».
Με την ομάδα της ΑΕΛ αγωνίστηκαν οι: Γιαννόπουλος Παναγιώτης, Ξυλοπαρκιώτης Δημήτρης, Κατσουλάρης Κων/νος, Κατσουλάρης Παναγιώτης, Μπρεγιάννης Παύλος, Καραμήτρος Βασίλης, Παναγιώτου Άγγελος, Παπαδόπουλος Στάθης, Πετρούσης Ανδρέας, Ρίζος Μανώλης, Σπυρούλης Δημήτριος, Fadel Mark, Φωτεινός Νικόλαος. Την αποστολή ακολούθησαν η Μαυρονικόλα Ευδοξία και ο Φωτιάδης Αποστόλης σαν βοηθοί προπονητή.
*Περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα και το άθλημα στο τηλ: 6983-512.833, στο Facebook: ΑΕΛ - Τμήμα Ράγκμπι και στο Instagram: @aelrugby.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 19:00-21:00 στη Νίκαια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass