Προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

KΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ 3-1

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2020 16:38

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης προκρίθηκε χθες στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΝ Λάρισας, κερδίζοντας στην Υπέρεια την τοπική Δόξα που πάλεψε φιλότιμα, με σκορ 3-1.


Στο 15’ έπειτα από λάθος στον χώρο του κέντρου, η μπάλα κατέληξε στον Γκαμπέτα, αυτός «έσκαψε» την μπάλα πάνω από το σώμα του Γεωργούλα, ο Δημητρίου προσπάθησε να σώσει την εστία του, όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και έτσι έγινε το 0-1. Με τη έναρξη του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, όταν ο Καραλούλης στο 49’από αριστερά γύρισε την μπάλα και ο Μπαλογιάννης από κοντά με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 62’ ο Οικονόμος τριπλασίασε τα τέρματα, όταν ο Ντούφας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Τόλιος στην πρώτη επαφή του με την μπάλα με σουτ πάνω στην κίνηση, νίκησε τον Γεωργούλα και έκανε το 0-3. Το γκολ της τιμής πέτυχε για τη Δόξα στο 84’ με όμορφο σουτ ο Γ. Τσιούρης έξω από την περιοχή διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
Εύκολο το διαιτητικό έργο των Αδάμου Κουκούλη - Χρήστου Νάκα - Δημήτρη Παραφέστα.
ΔΟΞΑ ΥΠΕΡΕΙΑΣ (Γιώργος Λυκοκώστας): Γεωργούλας, Δημητρίου (85’ Ν.Τσιούρης), Ντραμπάκουλος, Σπυρόπουλος, Πρίφτης, Σουλτούκης (75’
Καλφόγλου), Τζατζάκης, Ντόντος, Κερμελίδης, Γκατζόγιας (66’ Γ.Τσιούρης), Κουσιώρας (89’ Πισάι).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Ντούφας, Γαλάνης, Δραγατσίκης, Μάρκο, Μπάμης, Γκαμπέτας, Καραλούλης (61’ Τόλιος), Αργύρης, Μπαλογιάννης (65’ Χρυσοστόμου), Δραχαλίβας.
* Η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης ευχαριστεί θερμά τη Δόξα Υπέρειας για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή του συλλόγου και της εύχεται κάθε επιτυχία στους στόχους που έχει θέσει.

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass