Προπονήθηκαν με την ΑΕΛ Παπάζογλου και Ηλιάδης

*ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ *ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2020 22:45

Με την παρουσία των δύο νεομεταγραφέντων, του Θανάση Παπάζογλου και του Θεοχάρη Ηλιάδη, συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης, παιχνίδι που θα διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο και ώρα

19.30, στο AEL FC ARENA. Το αν θα είναι διαθέσιμοι οι παίκτες για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ξεκαθαρίσει μάλλον σήμερα, καθώς για τον Παπάζογλου, που αγωνιζόταν στη ρουμανική ομάδα Βολουντάρι, περιμένουν από την ΠΑΕ την μπλε κάρτα, ώστε να εκδοθεί το δελτίο του. Από κει και πέρα, στη θεσσαλική πρωτεύουσα αναμενόταν χθες το απόγευμα και ο 25χρονος Ούγγρος τερματοφύλακας Νάγκι Γκεργκέλι, ο οποίος σήμερα θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του. Κατά τα άλλα, αναμένεται πως θα γίνουν τρεις ακόμα μεταγραφές το επόμενο διάστημα και είναι ήδη γνωστό πως η ομάδα κινείται για αριστερό μπακ, ακραίο επιθετικό και αμυντικό χαφ. Ενδεχομένως σήμερα ή αύριο να υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά των «βυσσινί», που όμως προετοιμάζονται και για το δύσκολο παιχνίδι με τον φορμαρισμένο Άρη Θεσσαλονίκης, ο οποίος προέρχεται από νίκη επί του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα με σκορ 4-2. ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ AEL FC ARENA Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο AEL FC ARENA το μεσημέρι και ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου λογικά στο δίτερμα θα δοκιμάσει την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει μεθαύριο Σάββατο κόντρα στους «κίτρινους». Αν αναλογιστούμε πως Φατιόν και Στάνκοβιτς συμπλήρωσαν κάρτες και δηλώθηκαν να τις εκτίσουν στον αγώνα με τον Άρη, ενώ ήδη από χθες είναι παράλληλα εκτός πλάνων και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τους Γκοΐκοβιτς, Σικάφκα ο προπονητής των «βυσσινί» αναζητεί τους αντικαταστάτες τους. ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΑΕΛ στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς έχει ως στόχο τη νίκη, αφενός για να καλυφτεί το χαμένο έδαφος από τον αγώνα με την Ξάνθη και αφετέρου να επέλθει ηρεμία, ώστε να συνεχίσει η ομάδα με όλες τις δυνάμεις της τη μάχη για την πρώτη έξάδα και να είναι παρούσα στη διαδικασία των πλέι οφ. *Όσον αφορά τώρα στον Ορέστη Γρηγορόπουλο, που αγωνίζεται στον ΑΟ Τρικάλων και έχει πολύ καλή παρουσία, από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ παρακολουθούν την εξέλιξή του, όμως στη θέση του δεξιού μπακ υπάρχουν δύο αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, ο Νίκος Καρανίκας με τον Μανόλη Μπέρτο και αν γίνει κάποια κίνηση, αυτή θα γίνει πιθανότατα το καλοκαίρι.

Σε Αλκαζάρ και Ζάρκο οι ομάδες Κ-19, Κ-17 και Κ-15 της ΑΕΛ Στο Στάδιο Αλκαζάρ και στο Δημοτικό Γήπεδο του Ζάρκου Φαρκαδόνας θα αγωνιστούν οι ομάδες Νέων της ΑΕΛ για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League. Το πρόγραμμα των «βυσσινί» και οι διαιτητές έχουν ως εξής: ΣΑΒΒΑΤΟ (11/1) ΑΛΚΑΖΑΡ Κ-19 (18η αγων.) 13:00 ΑΕΛ –Άρης: Στυλιανός Λεωνίδας, Χρήστος Μπάλας, Κωνσταντίνος Σταφυλάς (Τρικάλων), παρ. Αντώνιος Ζήλος (Λάρισας) ΚΥΡΙΑΚΗ (12/1) ΓΗΠ. ΖΑΡΚΟΥ Κ-15 (10η αγων.) 12:45: ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα: Γεώργιος Αντωνίου, Αχιλλέας Νίκζας, Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας) Κ-17 (15η αγων.) 15:00 ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα: Ιωάννης Ντελέζος, Βασίλειος Μάνος, Δημήτρης Μίχος (Λάρισας), παρ. Ιωάννης Γκαραγκάνης (Πιερίας)

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass