Υποχώρησε στην 7η θέση ο Απόλλων Λάρισας

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΔΑ - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2020 22:24

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Φιλιππούπολη με 3-0 είχε ως αποτέλεσμα ο Απόλλων Λάρισας να υποχωρήσει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.


Συγκέντρωσε μέχρι τώρα 17 βαθμούς, όπως και ο Λεβαδειακός με τον Πλατανιά και τα Χανιά, που ισοβαθμούν με τους «κυανόλευκους».
Μένουν ακόμα 11 αγώνες μέχρι το τέλος και η λαρισινή ομάδα θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη, για να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα και να παίξει στα πλέι οφ.
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου θα παίξει στην Κέρκυρα και μοναδικός στόχος της είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα της δώσει άλλον αέρα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν ο Σουλιώτης με τον Καρρίκι που δηλώθηκαν σε αυτό το ματς να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής (λόγω καρτών), όπως επίσης και ο Κουρτεσιώτης με τον Ναζίμ, που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ
Εν τω μεταξύ, ο τεχνικός του Απόλλωνα Αριαν Μπελά σε δηλώσεις του, που έκανε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε τα εξής: «Παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι. Κάναμε τρία προσωπικά λάθη και δεχθήκαμε ισάριθμα γκολ, παρότι είχε βέβαια κατοχή μπάλας και ευκαιρίες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στο β’ ημίχρονο προσπαθούσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε σε τρία συνεχόμενα κόρνερ που η μπάλα έμεινε στην περιοχή και δεν βρεθήκαμε στην κατάλληλη θέση, να σπρώξουμε στα δίχτυα.
Παρ’ όλα αυτά δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παλέψανε και παίξανε το παιχνίδι που κάνουν κάθε Κυριακή. Εύχομαι στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα καλή συνέχεια και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει βάλει στο φετινό πρωτάθλημα».

 

ΗΤΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ
Ήττα γνώρισε και η ομάδα Νέων του Απόλλωνα Λάρισας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με σκορ 4-0. Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 65’ με πλασέ του Λάμα. Ο Απόλλων Λάρισας απείλησε στο 72’ με τον Κουτσούκη να εκτελεί κόρνερ, ο Παναγιώτου πήρε την κεφαλιά και η μπάλα «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Το 2-0 έγινε στο 76’ με τον Πόγια, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (είχε μπει ως αλλαγή στο 75’) την έστειλε με πλασέ στα δίχτυα. Στο 85’ ο Καζαντσίδης έκανε τη σέντρα και ο Μίνα με πλασέ έκανε το 3-0.
Το τελικό 4-0 έγινε στο 86’ όταν και πάλι ο Καζαντσίδης βρήκε τον Μίνα, αυτός έκανε το σουτ, απέκρουσε την μπάλα ο Μέκρας και πάλι κάτοχός της έγινε ο Μίνα που δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Νίκος Μπαδήμας): Λαδιάς, Κουλούρης (83’ Παπουτσής), Περβανάς, Ντόντης, Γώγος (77’ Ζήκος), Μπέλος, Λάμα (83’Λάκκας), Μίνα, Δημητρέλος (75’ Πόγιας), Μαχαίρας (46’ Καζαντσίδης), Μπούμπας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Παπαθανασίου Σ. (62’ λ.τρ. Μέκρας), Μπρότσης (63’ Τσολάκης), Μαχούχας (76’ Γκαντέλας), Τσούπρος (76’ Γιούγκα), Σκύφτας, Παπαθανασίου Γ., Κουτσούκης, Παναγιώτου, Πέπα, Τσουλάνι (67’ Βλησαρούλης), Ευθυμιάδης.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2 έχει ως εξής:
1ος Όμιλος
Απόλλων Σμύρνης-Πλατανιάς    4-1
Παναχαϊκή-Λεβαδειακός    2-2
Εργοτέλης-Χανιά    8-0
2ος Όμιλος
ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Λάρισας    4-0
Απόλλων Πόντου-Δόξα Δράμας    3-1
Καραϊσκάκης-Κέρκυρα    2-3

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass