Στο «κόκκινο» οι μεταγραφικές κινήσεις

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΝΑΓΚΙ ΓΚΕΡΓΚΕΛΙ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2020 22:09

Η ήττα της ΑΕΛ στην Ξάνθη από τη φερώνυμη ομάδα την περασμένη Κυριακή φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό, καθώς αποτέλεσαν παρελθόν Φατιόν και Στάνκοβιτς (προπονούνται μόνοι τους), ενώ αρχίζουν να προστίθενται ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.


Ο Θανάσης Παπάζογλου αποτελεί νέο πρόσωπο στις προπονήσεις, όπως και ο αμυντικός Θεοχάρης Ηλιάδης και ο πρώτος, αν ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου διαπιστώσει ότι είναι έτοιμος αγωνιστικά, ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Άρη στο Ael FC Arena.
Οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας δεν σταματούν εδώ, καθώς μέχρι αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Πατρινού Γιάννη Μασούρα που επιστρέφει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, αφού φεύγει από τον Πανιώνιο (ήταν δανεικός από την πειραϊκή ομάδα). Μάλιστα ο Πανιώνος δείχνει σημάδια αποσύνθεσης λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Από κει και πέρα θα αποκτηθούν δύο αριστερά μπακ και ένας περιφερειακός επιθετικός χωρίς όμως να υπάρχει σε προχωρημένο βαθμό συγκεκριμένη κίνηση.
Έντονα συζητείται και η απόκτηση παίκτη από θεσσαλική ομάδα, αλλά όχι για πρώτη γραμμή.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΥΓΓΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση Ούγγρου τερματοφύλακα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ούγγρου διεθνή τερματοφύλακα Nagy Gergely για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Nagy Gergely είναι 25 χρονών, έχει ύψος 1,97 και είχε αγωνισθεί στις Ουγγρικές Paski, Vasas, Dunaujvaros έχοντας 118 συμμετοχές και ήταν διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Ουγγαρίας με 11 συμμετοχές.
Ο ποδοσφαιριστής έρχεται αύριο (σ.σ. σήμερα) το μεσημέρι στη Λάρισα με πτήση μέσω Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του Θεόφιλο Καρασαββίδη για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του».
Ο Νάγκι Γκεργκέλι γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1994 στο Άμπονι της Ουγγαρίας και έχει ύψος 1.97, ενώ σουτάρει με το αριστερό πόδι.
Είναι η πρώτη φορά που ο παίκτης θα αγωνισθεί εκτός Ουγγαρίας και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Γκιούρι ΕΤΟ, ενώ στη συνέχεια αγωνίσθηκε σε Ντουνασβάρος, Βάσας και πέρυσι στην Πακσί όπου έκανε 26 συμμετοχές. Στο ουγγρικό πρωτάθλημα έχει 132 εμφανίσεις, 10 στο κύπελλο και δύο σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Με την Γκιούρι ΕΤΟ έχει αναδειχθεί μία φορά πρωταθλητής Ουγγαρίας (2012-13), ενώ την επόμενη χρονιά με την ίδια ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση.
Επίσης έχει κατακτήσει ένα σούπερ καπ Ουγγαρίας (Γκιούρι ΕΤΟ 2013-2014) και δύο φορές ήταν φιναλίστ στο Κύπελλο Ουγγαρίας.
Τέλος ήταν τρεις φορές διεθνής με μικρές εθνικές της Ουγγαρίας.

 

ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ Ο ΦΙΛΙΠΟΒΙΤΣ
Στη Βοσνία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίλος Φιλίποβιτς και συγκεκριμένα στη Ζρίνσκι Μόσταρ, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της χώρας. Ο παίκτης έλυσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τη ΑΕΛ.

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Τρεις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη και συγκεκριμένα ο Φατιόν Άντονι που έφτασε τις επτά (θα απουσιάσει στους αγώνες με Άρη, ΑΕΚ) ο Νίκολα Στάνκοβιτς, που συμπλήρωσε τέσσερις (θα απουσιάσει με Άρη) και ο Νίκος Καρανίκας. Υπενθυμίζουμε ότι Φατιόν και Στάνκοβιτς έχουν τεθεί εκτός ομάδας.
Στο όριο βρίσκονται ο Έργκους Κάτσε με έξι, που αν δεχθεί ακόμα μία κίτρινη κάρτα θα χάσει δύο παιχνίδια, ενώ ο Αλέξης Μιχαήλ, ο Μάρκο Νούνιτς, ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, ο Αμρ Ουάρντα, ο Τζόναθαν Μπούστος και ο Βαγγέλης Μόρας με τρεις και αν δεχτούν ακόμα μία, θα απουσιάσουν σ’ ένα αγώνα.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στη Superleague 1 την σεζόν 2019-2020:
Φατιόν Αντόνι 7, Έργκους Κάτσε 6, Αντνάν Σετσέροβιτς, Νίκος Καρανίκας 5, Σλάβκο Μπράλιτς, Νίκολα Στάνκοβιτς 4, Αλέξης Μιχαήλ, Μάρκο Νούνιτς, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Αμρ Ουάρντα, Τζόναθαν Μπούστος, Βαγγέλης Μόρας 3, Μανώλης Μπέρτος, Ζαν Λουκ Ασούμπρε 2, Παναγιώτης Μπάλλας, Αμπιόλα Ντάουντα, Έγκμουντουρ Κρίστινσον 1.

 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1. Συνολικά κόπηκαν στα έξι παιχνίδια που έγιναν με κόσμο, 34.890 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα να ανέρχεται στα 5.815. Στον αγώνα Ξάνθη-ΑΕΛ δηλώθηκαν 1.024 εισιτήρια.
Αναλυτικά τα εισιτήρια της 17ης αγωνιστικής:
Άρης-ΠΑΟΚ    16.249 εισιτήρια
ΑΕΚ-Παναιτωλικός    12.124 εισιτήρια
ΟΦΗ-Βόλος    3.818 εισιτήρια
Ξάνθη-ΑΕΛ    1.024 εισιτήρια
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης    929 εισιτήρια
Πανιώνιος-Λαμία    746 εισιτήρια
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός    κεκλεισμένων των θυρών

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass