ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ

«Βυσσινί» χαμόγελα στο Αλκαζάρ

*Νίκος Κυριακού: «Ελπιδοφόρο όταν βλέπεις 30 κορίτσια στην προπόνηση». *Άννα Γάτσιου: «Έχει πολύ υψηλό επίπεδο η ομάδα» *Αχ.Μαστοροδήμος: «Ο κόσμος αγκαλιάζει το γυναικείο ποδόσφαιρο»

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2015 8:06

 

 

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.Κώστας Τσάντζος

Μέσα σε πολύ κλίμα ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ,

που φέτος θα έχει δύσκολο έργο στη Β' Εθνική, απέναντι σε 

έμπειρες και δυνατές ομάδες.

Ο τεχνικός ηγέτης των «βυσσινί» Αχιλλέας Μαστοροδήμος που έκανε εξαιρετική δουλειά την περσινή σεζόν…ανέβασε με την ομιλία του την ψυχολογία  των κοριτσιών αλλά και το επίπεδο του συλλόγου, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και φαίνεται αυτό από την οργάνωση που υπάρχει από την πρώτη ημέρα που ξεκινάμε. Ποια γυναικεία ομάδα έχει στην «πρώτη» όλες τις παίκτριες και δέκα μέλη της διοίκησης;  Ξεκινάμε πολύ δυνατά».

Τα κορίτσια θα δουλέψουν σκληρά όλο αυτό το διάστημα, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος που αναμένεται να γίνει  περίπου στα μέσα Οκτωβρίου.

Σε δηλώσεις που έκαναν οι κ.Κυριακού, Γάτσιου και ο προπονητής Αχιλλέας Μαστοροδήμος, μεταξύ άλλων τόνισαν τα εξής:

Νίκος Κυριακού(Πρόεδρος ερασ.ΑΕΛ): «Σήμερα(σ.σ.χθες)  ήταν η πρώτη, της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. Είχαμε μια πολύ καλή παρουσία των κοριτσιών και όπως είπε ο προπονητής το κλίμα είναι εξαιρετικό. Όταν βλέπεις 30  κορίτσια και η προπόνηση γίνεται παρουσία 10 διοικητικών, αυτό πραγματικά νομίζω ότι είναι ελπιδοφόρο.  Όσον αφορά στους στόχους, πρέπει να είναι φιλόδοξοι αλλά και μέσα στα πλαίσια του εφικτού.

Οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε αυτή τη στιγμή για άνοδο, θα δούμε πρώτα την κατηγορία και σιγά-σιγά, βλέποντας και κάνοντας».

Άννα  Γάτσιου (Υπεύθυνη γυναικείας ομάδας): «Εντυπωσιάστηκα καταρχήν με το κλίμα που είδα στην ομάδα, αλλά και το επίπεδο, καθώς το βρήκα πάρα πολύ υψηλό. Θέλουμε να ολοκληρωθεί το ρόστερ με δύο παίκτριες ακόμη και παράλληλα δύο ακόμη αποτελούν στόχους, για τη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου.

Και πιστεύω  ότι προπόνηση με την προπόνηση, οι στόχοι θα γίνονται και μεγαλύτεροι».

Αχιλλέας Μαστοροδήμος(Τεχνικός υπεύθυνος) : «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά. Ξεκινάμε και φέτος με πολλά όνειρα και ελπίδες. Πιστεύω  ότι θα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, καλύτερο από την περσινή χρονιά και αυτό που βλέπω σήμερα με τη μαζική παρουσία της διοίκησης, δεν γίνεται σε καμία άλλη ομάδα, ούτε της Α΄Εθνικής. Η πρώτη χρονιά θα έλεγα ότι ήταν πειραματική, για να διορθώσουμε κάποια πράγματα, πήγαμε πάρα πολύ καλά και φέτος οργανωθήκαμε πιο πολύ.

Και αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Ο κόσμος αρχίζει πραγματικά να αγαπάει το γυναικείο ποδόσφαιρο,  ενδιαφέρεται και βοηθάει. Τα κορίτσια έχουν τρομερή όρεξη, στο γήπεδο είναι 30  κοπέλες, με διάθεση και όρεξη να δουλέψουν. Οι στόχοι φυσικά οριοθετούνται από τη διοίκηση, ο προπονητής ακολουθεί και αν μπορεί να το πάει λίγο παραπάνω, θα το δείξει η πορεία.

Είμαι ικανοποιημένος  διότι πιστεύω  ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε έξι-επτά κοπέλες οι οποίες ήταν προσωπικές μου επιλογές, είναι κορίτσια από την περιοχή  μας και να ξέρετε πραγματικά ότι ομάδα αυτή η ΑΕΛ είναι ΑΕΛ,  διότι το 90 % είναι παίκτριες από τη Λάρισα,  το 10 % από τη Θεσσαλία και δυο-τρεις φοιτήτριες. Είναι  πραγματική ΑΕΛ και θα  την αγκαλιάσει ο κόσμος πιο πολύ. Και να είστε σίγουροι ότι τα καλύτερα έρχονται».

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Οι αθλήτριες που ανανέωσαν και συνεχίζουν στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, είναι: Παναγιώτα Αγγέλου, Παναγιώτα Ακριβούλη, Ευτυχία Αρζουμανίδου, Παναγιώτα Βλασιάδου, Αντωνία Βοικλη, Καλλιόπη Ζαχαριάδη, Παναγιώτα Θάνου, Μαρία Κατσιώτη, Παναγιώτα Κούκου, Δήμητρα Λιάγγα, Τζίνα Παπαντριανταφύλλου, Χρύσα Πούλιου, Βασιλική Ροΐδου, Σοφία Σακελλάρη, Ευαγγελία Σάρρου - Παπαλιάγκα, Ελένη Σιμούλη, Παναγιώτα Σωτηριάδου, Ειρήνη Τεκούση, Ειρήνη Τσία, Ρομίνα Τσούκα, Αγγελίνα Φερεντίνου, Μαρία Χριστοφορίδη.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι μεταγραφές της Δήμητρας Ρήγα, Κατερίνας Ζαχαρά και Ραφαέλα Σαχναζαριάν.

Από την ΑΕΛ  έφυγαν οι: Αναστασία Καψάλη, Χρύσα Λιάγγα, Κλαούντια Μάια, Αγγελική Παππά και Αγλαΐα  Χατζηλιόντα.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Υπεύθυνοι: Νικόλαος Λιντέρης, Άννα Γάτσιου.

Τεχνικός Διευθυντής: Γιάννης Βασιλείου

Προπονητής: Αχιλλέας Μαστοροδήμος

Γυμναστής: Άκης Οικονόμου

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Χρήστος Μιχαήλ

Γενικός Αρχηγός: Αθανασία Τσακνάκη

Γραφείο Τύπου: Δημήτρης Αγραφιώτης

Φυσικοθεραπευτής; Θεόφιλος Ραχωβίτης

Φροντιστής: Κατερίνα Τασιούλη

*Παρόντες στη χθεσινή πρώτη της ομάδας ήταν από την ερασιτεχνική ΑΕΛ και οι Γιώργος Νάκας, Θάνος Κανάκης, Γιώργος Γκουνέλας, όπως επίσης και η πρόεδρος των «Βυσσινί» Αμαζόνων, Μαρία Τσακνάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass