Ανακοίνωσε Γκουαροτσένα και Οικονόμου ο Βόλος

ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΑΝ ΦΕΡΑΝΤΟ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2020 20:14

Ο Βόλος ανακοίνωσε χθες την απόκτηση των Ικερ Γκουαροτσένα και Βαγγέλη Οικονόμου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου (6/12/1992) Ισπανού μεσοεπιθετικού Ικερ Γκουαροτσένα,

καθώς και του 32χρονου (18/7/1987) αμυντικού Βαγγέλη Οικονόμου.
O Ικερ Γκουαροτσένα το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στην πολωνική Πογκόν, απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μπιλμπάο (92 συμμετοχές, 21 γκολ), Τενερίφη και Μιράντες.
Ο Βαγγέλης Οικονόμου από το 2017 αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανιώνιο, Ρος Κάουντι, Ατρόμητο, Βέροια και Καβάλα».
«ΠΑΡΕΛΘΟΝ» Ο ΦΕΡΑΝΤΟ
Εν τω ματαξύ, σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Βόλος, καθώς ο Χουάν Φεράντο έφυγε από την ομάδα, λόγω του προβλήματος υγείας του.
Ο 38χρονος Ισπανός κόουτς νοσηλεύτηκε το τελευταίο διάστημα με πρόβλημα στο μάτι και αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να συνεχίσει εκεί τη θεραπεία. Αυτό σημαίνει ότι οι νεοφώτιστοι θα βγουν πλέον στην αγορά για την αναζήτηση νέου προπονητή.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Σε νοσοκομείο της Ισπανίας εισήχθη ο Χουάν Φεράντο εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει με την όρασή του. Επειτα από την εξέλιξη αυτή και για λόγους υγείας, ΠΑΕ Βόλος και Χουάν Φεράντο προχώρησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Χουάν Φεράντο για την προσφορά του στην ομάδα τα 2,5 χρόνια που βρισκόταν στον πάγκο της και του εύχεται ολόψυχα ταχεία ανάρρωση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass