Αγώνας - πρόκληση για τον Απόλλωνα

* ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ * ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΩΜΟ Ο ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2020 22:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον ΠΑΣ Γιάννινα δεσπόζει στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.


Παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή 5 Ιανουαρίου και ώρα 14:45 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον.
Αποτελεί δε πρόκληση για τους παίκτες της λαρισινής ομάδας, οι οποίοι θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο 2020 και θα επιδιώξουν να κατακτήσουν νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.
Από αγωνιστικής πλευράς ο τεχνικός Αριαν Μπελά με τους συνεργάτες του είδαν στη χθεσινή προπόνηση τον Άγγελο Καρατάσιο να είναι πολύ άτυχος, καθώς υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις. Μάλλον είναι απίθανο να παίξει μεθαύριο εκτός αν σήμερα παρουσιαστεί θεαματική βελτίωση στον τραυματισμό που υπέστη.
Κατά τα άλλα, σήμερα η πρωινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και ο κ. Μπελά θα αποφασίσει για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ίσως ομάδα του πρωταθλήματος.
Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αναμένονται και φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς και οι καιρικές συνθήκες είναι καλές για να συνδυάσουν μια εκδρομή στη θεσσαλική πρωτεύουσα και να παρακολουθήσουν στη φιλόξενη Φιλιππούπολη ένα σπουδαίο από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι.
Ο ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές και τους βοηθούς τους, που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής στην αυλαία του νέου χρόνου του 2020 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2.
Στο ντέρμπι Απόλλωνα Λάρισας με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα στη Φιλιππούπολη ορίστηκε να διευθύνει ο Φώτιος Ντάουλας της Ένωσης Δυτικής Αττικής. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων:
ΣΗΜΕΡΑ
18.00 Παναχαϊκή – Πλατανιάς(ΕΡΤ Sports): Γκάμαρης (Αθηνών), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας), 4ος Βεργέτης (Αρκαδίας), παρ.Γεώργιος Κωνσταντίνου(Αιτ./νιας)
ΚΥΡΙΑΚΗ (5/1)
14.30 Απόλλων Πόντου – Εργοτέλης : Θεοχάρης, Σακκάς (Θεσσαλίας), Χατζημανώλης (Δωδεκανήσου), 4ος Πουλικίδης (Δράμας), παρ. Αντώνης Βαλιώτης(Λάρισας)
14.45 Απόλλων Λάρισας – ΠΑΣ Γιάννινα(ΕΡΤ Sports): Φώτιος Ντάουλας, Χρήστος Πλακάς (Δυτικής Αττικής), Γεώργιος Πετρίδης (Χίου), 4ος Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών), παρ.Αναστάσιος Ντοσίδης (Θράκης)
15.00 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Κέρκυρα: Ρούσσος (Κορινθίας, Πήττας, Καραλής (Ηλείας), 4ος Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), παρ. Μάνθος Χρυσόστομος (Αχαΐας)
15.00 Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός: Κάτοικος (Αθηνών), Παγουρτζής (Πειραιά), Αρμακόλας (Κυκλάδων), 4ος Λεμπέσης (Πειραιά), παρ .Φώτιος Δανιγγέλης (Αργολίδας)
ΔΕΥΤΕΡΑ (6/1)
16.00 Χανιά – Δόξα Δράμας: Ανδριανός, Κακαφώνης (Αχαΐας), Νιδριώτης (Αθηνών), 4ος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής), παρ. Χαράλαμπος Μοιραδωράκης (Πειραιά)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 10 αγώνες)
1. ΠΑΣ Γιάννινα    24
2. Απόλλων Σμύρνης    20
3. ΑΕ Καραϊσκάκης    17
4. Απόλλων Λάρισας    17
5. Πλατανιάς    16
6. Εργοτέλης    16
7. Παναχαϊκή    15
8. Χανιά    14
9. Λεβαδειακός    14
10. Δόξα Δράμας    13
11. Απόλλων Πόντου    -3
12. Κέρκυρα    -3
* Ο Απόλλων Πόντου άρχισε τη σεζόν με -6 βαθμούς και η Κέρκυρα με -3.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass