Aλλαξε προπονητή αλλά όχι περιοχή

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2019 19:30

Η Φαρσαλινή Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με προπονητή τον Λαρισαίο Αλέξανδρο Παπαδημητρίου και το 2020 θα συνεχίσει υπό τις οδηγίες του Χρήστου Παπαδόπουλου.

Η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας έχει στόχο το καλοκαίρι τη δεύτερη συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου, που με βοήθησε και ήταν δίπλα μου, σε μια μεταβατική περίοδο για εμένα και κατάφερα μαζί του να κλείσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2019. Έχω μπροστά μου μια δύσκολη χρονιά στην οποία, ύστερα από συνεννόηση με την ομοσπονδία και τον εθνικό προπονητή Λαρισαίο Γιάννη Κουτσιώρα, θα συνεχίσω με τον προπονητή, Χρήστο Παπαδόπουλο. Νέα αρχή, οι ίδιες προκλήσεις, ανάμεσα σε αυτές οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η προπόνηση ξεκινάει από σήμερα με στόχο να πετύχω τους στόχους μου. Αγωνιστικά η αρχή θα γίνει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων, στη Λεϊρία», είπε η Αναγνωστοπούλου, που στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα πέτυχε 59.91μ και βελτίωσε το ρεκόρ της στη σεζόν, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα κατέκτησε μετάλλιο στο Παγκόσμιο στρατιωτικό πρωτάθλημα. Η 28χρονη αθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ 61.53 μέτρα.

 

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΛΛΟΓΟ
Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ επικύρωσε τα πρακτικά που αφορούν στις μεταγραφές αθλητών και αθλητριών της νέας σεζόν. Αρκετές ήταν και φέτος οι μετακινήσεις σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Η πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα μπει στην Ολυμπιακή χρονιά ως αθλήτρια του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, ενώ η Ελισάβετ Πεσιρίδου (υψηλά εμπόδια), μετά την πολύχρονη παρουσία της στο ΓΣ Κηφισιάς, θα συνεχίσει στον ΑΟ Κάλλιστος.
Ο Εμμανουήλ Καραλής (επί κοντώ) επέλεξε τον ΓΣ Απόλλων Πύργου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ενώ ο Αντώνης Μέρλος (ύψος) ανηφόρισε σε σωματείο της Θεσσαλονίκης, στον Ερμή 1877, στην πόλη όπου διαμένει και γυμνάζεται. Σημαντικές προσθήκες έκανε ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, που το 2020 θα έχει στο δυναμικό του τον κορυφαίο Έλληνα εμποδιστή, Κώστα Δουβαλίδη, και τους ανερχόμενους πρωταθλητές Δημήτρη Τσίτσο (ακοντισμός) και Παναγιώτα Δόση (ύψος), που ήδη διακρίνονται σε αγώνες με την εθνική ομάδα.
Ο πρωταθλητής των 400μ Μιχάλης Παππάς πήρε μεταγραφή στον ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου επέλεξε να συνεχίσει σε σύλλογο της περιοχής της, και συγκεκριμένα στον ΑΣ Mυρμηδόνες Φαρσάλων-. Βόλου (από τον Γ.Σ. Κερατέας), και ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος (δρόμοι αντοχής) στον ΓΣ Αστέρας 90 Αιγάλεω.
Από τις υπόλοιπες μεταγραφές, ξεχωρίζουν ακόμη αυτή του Νίκου Ξενιδάκη στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, της Αναστασίας Καρακατσάνη (αποστάσεις) στον Πανελλήνιο ΓΣ, της Άρτεμις Αναστασίου (σπριντ) στον ΠΑΟΚ και των Αλέξη Αργυρόπουλου (μήκος) και Ελένης Κουτσαλιάρη (μήκος) στην Πυγμή Ευόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass