Υπέγραψε στην ΑΕΛ Ελληνας φορ

ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2019 22:09

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά τρία σέντερ φορ ετοιμάζεται να αποκτήσει η ΑΕΛ και σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ήδη ο πρώτος αποκτήθηκε χθες και πρόκειται για Ελληνα φορ που αγωνίζεται στο εξωτερικό και έχει εμπειρία από πολλά πρωταθλήματα ξένων χωρών.


Ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει και από αρκετές ελληνικές ομάδες, είναι άνω των 28 ετών (μοιάζει εμφανισιακά με μεγάλο Ευρωπαίο παίκτη) και σήμερα λογικά θα ανακοινωθεί η απόκτησή του εφόσον λύσει τη συνεργασία με την ομάδα που αγωνίζεται αυτή την περίοδο και δεν έχει η ομάδα του καλή παρουσία. Αυτός είναι και ο λόγος που λύνει το συμβόλαιό του.
Η μεταγραφή του σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα σημαντικά και θα μπορέσει να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα.
Ο δεύτερος σέντερ φορ που κοιτάει η ΑΕΛ είναι ο Βραζιλιάνος Μιγκέλ Μπιανκόνι, που αποχώρησε από τον Πλατανιά, αλλά δεν το επιβεβαιώνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Είναι άγνωστο αν ενδιαφέρεται για τον παίκτη που τον θέλουν αρκετές ομάδες ή απλά η ομάδα έχει κάνει προσφορά.
Πέρυσι ο Βραζιλιάνος παίκτης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Β’ εθνική με 16 γκολ, μαζί με τον Ελευθεριάδη (τότε της Παναχαϊκής, φέτος του ΠΑΣ Γιάννινα). Στη σεζόν που διανύουμε πέτυχε 5 γκολ σε 10 συμμετοχές. Μοναδικό μεμπτό ότι δέχεται εύκολα κίτρινες κάρτες. Πέρυσι εννέα, φέτος ήδη τέσσερις.
Τρίτη και τελευταία περίπτωση ο Ασιάτης που έχουμε γράψει εδώ και μέρες. Πρόκειται για Ιρανό παίκτη και αυτός είναι ο Αλί Γκορμπανί. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει πετύχει δύο τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα με τη Σεπαχάν, ενώ εκτός Ιράν έχει παίξει μόλις μια φορά στην καριέρα του για λογαριασμό της Σπάρτακ Τρνάβα. Στους Σλοβάκους αγωνίστηκε μόλις για ένα εξάμηνο, όπου σε συνολικά 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα πέτυχε δύο γκολ.

 

ΠΕΡΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ
Ο Ούγγρος πρώην τερματοφύλακας της Λίβερπουλ και τώρα της Σκωτσέζικης Χιμπέρνιαν Άνταμ Μπογκντάν αποτελεί μεγάλο στόχο της ΑΕΛ για τη θέση του τερματοφύλακα πίσω από τον Κρίστινσον.
Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του όμως πρέπει να δώσει συγκατάθεση και η σύζυγός του, αυτά λένε οι πληροφορίες, που προς το παρόν είναι αντίθετη να μετακινηθεί ο σύζυγός της στην Ελλάδα.
Ο Μπογκντάν αυτή την περίοδο είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της Χιμπέρνιαν πίσω από τον Ισραηλινό Μαρικιάν και του Ουαλό Μάξουλε. Με τη Λίβερπουλ ήταν φιναλίστ του τσάμπιονς λίγκ του 2017-18 και του Γιουρόπα Λιγκ το 2015-16.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπόλτον, με την οποία κατέγραψε 104 συμμετοχές σε Premier League και Championship. Το καλοκαίρι του 2015 αποτέλεσε επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, στην οποία και μεταγράφηκε τελικά έναντι του ποσού των 2 εκ. ευρώ. Πήρε μόλις έξι συνολικά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Έναν χρόνο μετά δόθηκε δανεικός στη Γουίγκαν (17 συμμετοχές), ενώ από το 2018 αγωνίζεται στη Χιμπέρνιαν (τη μια χρονιά δανεικός από τη Λίβερπουλ). Διεθνής από το 2011 με την Ουγγαρία, μετράει 20 συνολικά συμμετοχές. Το 2012 ψηφίστηκε ως ο παίκτης της χρονιάς για την Μπόλτον και καλύτερος Ούγγρος ποδοσφαιριστής.

 

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Στο μεταξύ η ΑΕΛ κινείται να αποκτήσει και αριστερό μπακ από τη Βόρεια Ευρώπη (υπάρχει ενδιαφέρον για Δανό) αλλά και περιφερειακό επιθετικό.

 

ΤΕΛΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΟΒΙΤΣ
Εκτός από μεταγραφές υπάρχουν και λύσεις συμβολαίων. Χθες λύθηκε η συνεργασία με τον Μίλος Φιλίποβιτς που αγωνίστηκε στη λαρισινή ομάδα σε 5 παιχνίδια και σύνολο 84 λεπτά. Επίσης λύθηκε η συνεργασία με τον ελληνοαυστραλό Μίτσελ.

 

 

Τρεις στην καλύτερη ενδεκάδα…

Τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, o Νίκος Καρανίκας, o Άντονι Φατιόν και o Αμρ Ουάρντα επιλέχθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα της 16ης αγωνιστικής με βάση τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass