Μέτρα στήριξης των αθλητικών συντακτών

*ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΣΑΤ Γ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ *ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ!

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2019 22:56
Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος (αριστερά)  με τον αθλητικό συντάκτη της «Ε» Σωτήρη Κέλλα Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος (αριστερά) με τον αθλητικό συντάκτη της «Ε» Σωτήρη Κέλλα

Μια ιδιωτική οικογενειακή επίσκεψη του προέδρου του ΠΣΑΤ στη Λάρισα Γιάννη Θεοδωρακόπουλου συνοδευόμενου από την Ελασσονίτισσα γυναίκα του Κατερίνα Τζήκα και την κόρη του Άννα –Μαρία λιγο έλειψε να μετατραπεί σε θεσμική, όταν τυχαία στο

γνωστό μπαρ Sherlock συνάντησε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, που είναι γνωστό ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με ορισμένα ΜΜΕ.
Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος άκουσε τα παράπονα του Αλέξη Κούγια, αλλά απέφυγε να ανοίξει οποιαδήποτε συζήτηση καθώς ήταν μαζί με την οικογένειά του και φιλικό ζευγάρι (σε διπλανό τραπέζι ήταν και ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας).
Πάντως στη συνέχεια ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος μιλώντας στην «Ε» είπε ότι από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου θα υπάρξουν μέτρα στήριξης των αθλητικών συντακτών και αυτά θα είναι σε δύο δόσεις.
Το πρώτο μέτρο αφορά σεμινάριο που θα γίνει μέσω ΕΣΠΑ και στο οποίο θα συμμετέχουν πάνω από εξακόσιοι αθλητικοί συντάκτες και ήδη βρίσκεται στην τελική φάση όπου θα ανακηρυχθεί ο ανάδοχος του έργου.
Επίσης το δεύτερο είναι σεμινάρια που θα γίνουν στην Περιφέρεια σε συνεργασία με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και η Λάρισα θα είναι ανάμεσα στις επτά πόλεις που θα γίνουν ανάλογες εκδηλώσεις. Μάλιστα είπε ότι θα ήταν ιδανική αυτή η περίοδος γιατί θα μπορούσε να συνδυαστεί και με το γιορτινό χρώμα της πόλης με το «Πάρκο των Ευχών».
Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ είπε ότι στις προθέσεις του συνδέσμου είναι να γίνει και ένα πρόγραμμα ανταλλαγής νέων δημοσιογράφων για πρακτική άσκηση σε μέσα της Περιφέρειας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.
Τέλος ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ μας μίλησε για τη φετινή γιορτή των κορυφαίων στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, που έδωσε το στίγμα ότι το έργο των αθλητικών συντακτών αναγνωρίζεται απ’ όλους και δεν ήταν τυχαία η εντυπωσιακή προσέλευση όλων των βραβευμένων, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για τον προπονητή και πατέρα του Στέφανου Τστιτσιπά, Αποστόλη, που παρευρέθηκε, ενώ ο γιος του είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass