Επιστροφή στο γήπεδο...

*ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ *ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΙΑΤΗ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2019 22:55

Του Σωτ. Κέλλα
Τα χθεσινά μεταγραφικά νέα της ΑΕΛ προκάλεσαν πολλές συζητήσεις (επιστροφή Μασούρα, απόκτηση διεθνούς τερματοφύλακα φιναλίστ σε δύο τελικούς ευρωπαϊκών κυπέλλων, Ασιάτης σέντερ φορ) και αυτή τη στιγμή αναμένονται να ολοκληρωθούν

ορισμένες από τις κινήσεις που έχουν γίνει, με δεδομένη και την παρουσία του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια στη Λάρισα.
Πάντως εκτός από μεταγραφικές κινήσεις θα υπάρχει και αγωνιστική δράση καθώς οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα στις 2.30 μ.μ. στις προπονήσεις, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει επιστρέψει και αυτός στη βάση του μετά το ταξίδι των χριστουγεννιάτικων διακοπών στη Βιέννη (κάποια στιγμή πήγε στην Μπρατισλάβα και δεν ήταν λίγοι αυτοί που το συνδύασαν με μεταγραφικό στόχο, κάτι όμως που δεν ισχύει).
Το πρώτο θέμα συζήτησης του προπονητή και των παικτών είναι η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά την αποχή των διαιτητών. Το γεγονός αυτό δείχνει πάντως να μην προβληματίζει τους ιθύνοντες της ομάδας, αφού ο Γρηγορίου έλεγε ότι για την ΑΕΛ ισχύει ό,τι και για όλες τις ομάδες και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.
ΠΕΡΙ ΑΣΙΑΤΗ
Η επιστροφή του Γιάννη Μασούρα, αν φθάσει μέχρι την ολοκλήρωσή της, θα είναι σίγουρα ένα σημαντικό μεταγραφικό γεγονός, αλλά αυτή τη στιγμή η θέση που δείχνει να έχει πρόβλημα η ομάδα είναι του σέντερ φορ. Πληροφορίες θέλουν η ομάδα σύμφωνα με υπόδειξη του Γρηγορίου να έχει καταλήξει σε έναν Ασιάτη παίκτη που παίζει σε ασιατική ομάδα αυτή την περίοδο, προερχόμενος πέρυσι απά ομάδα της Κεντρικής Ευρώπης. Ο παίκτης είναι 29 χρονών με ύψος 1.93 και γεμάτη χρονιά μέχρι τώρα στην ομάδα του, που είναι πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ασκούνται πιέσεις στον Ασιάτη να υπογράψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass