Αγώνας για το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2019 20:34

Δεν κουνάνε σεντόνια μόνο στο Champions League αλλά και στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ καθώς αύριο θα διεξαχθεί φιλανθρωπικό τουρνουά με στόχο να μαζευτούν έσοδα (με εισιτήριο 1 ευρώ) για να αγορασθούν σεντόνια για το Γενικό Νοσοκομείο

Λάρισας.
Αφορμή για το τουρνουά αποτέλεσε ένα δημοσίευμα της «Ε» που ευαισθητοποίησε τον Σύλλογο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας που σε σύντομο χρονικό διάστημα διοργάνωσαν αυτό το τουρνουά έχοντας τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά και των συλλόγων παλαιμάχων Θεσσαλονίκης, Βόλου. Συμμετοχή-έκπληξη είναι αυτή του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η «Ελευθερία».
Θα γίνουν τρεις συνολικά αγώνες που θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Λάρισας. Συγκεκριμένα στις 3 μ.μ. αγωνίζονται οι Μικτές Ομάδες Βετεράνων Λάρισας και Μαραθωνοδρόμων, στις 4.30 μ.μ. οι Βετεράνοι Βόλου και στις 6 μ.μ. οι Βετεράνοι Θεσσαλονίκης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Χθες στη αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου δόθηκε συνέντευξη Τύπου στην οποία παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας, ο περιφερειακός σύμβουλος Στέλιος Δημότσιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας κ. Απ. Γούλας, ο πρόεδρος του ΣΠΑΚ Λάρισας Δημήτρης Χύτας και τα μέλη Νίκος Τηγανής, Κώστας Αργυρόπουλος και Άρης Γκαμπέτας.
Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός προλόγισε τη συνέντευξη λέγοντας ότι η Περιφέρεια συμμετέχει όχι μονό οργανωτικά, αλλά και αγωνιστικά, καθώς θα αγωνισθεί και ο ίδιος για να δώσει έμπρακτα το παράδειγμα της φιλανθρωπίας.
Ο Νίκος Λιούπας, αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού είπε: « Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές και τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ με ελεύθερη είσοδο και φιλανθρωπικό σκοπό. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο ΕΑΚ, να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια και να απολαύσει μια μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, για καλό σκοπό».
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας Απόστολος Γούλας τόνισε: « Οι Μαραθωνοδρόμοι της Λάρισας συμμετέχουμε στο φιλανθρωπικό τουρνουά και καλούμε όλο τον κόσμο να συνεισφέρει, με σκοπό την αγορά σεντονιών για να καλύψουμε τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας».
Τέλος ο Δημήτρης Χύτας, εκπρόσωπος ΣΠΑΚ είπε: « Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας διοργανώνει φιλανθρωπικό τουρνουά που αναβιώνει τις παλιές καλές εποχές του μπάσκετ. Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους που συμμετέχουν αφιλοκερδώς, την Περιφέρεια Θεσσαλίας που διαχρονικά στέκεται αρωγός στις προσπάθειές μας, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό που πρόκειται να συμμετέχει και αγωνιστικά στο τουρνουά, καθώς και όλους τους υποστηρικτές μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass