ΕΧασε την ευκαιρία η ΑΕΛ

ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΗ 0-0 ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2019 18:18

Σημαντική ευκαιρία να ανέβει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα έχασε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής κατηγορίας.


Ο αγώνας ξεκίνησε με την ΑΕΛ να έχει ελαφρά υπεροχή και να ελέγχει τον ρυθμό, ενώ με την άψογη αμυντική της λειτουργία δεν επέτρεψε στον αντίπαλό της να την απειλήσει, εκτός από μία εκτέλεση φάουλ της Σάλκουνιτς από πολύ καλή θέση, το οποίο όμως εξουδετέρωσε η Βλασιάδου.
Επιθετικά η ΑΕΛ πίεζε αρκετά και έφτανε έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, όμως εκεί δεν υπήρχε η σωστή επιλογή απέναντι σε μία πολύ καλή άμυνα. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα της Λάρισας είχε δύο δοκάρια. Αρχικά με τη Ρήγα όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά η Σιάχου δεν μπόρεσε να σκοράρει και στη συνέχεια με την Παυλοπούλου, η οποία μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, αλλά σέντρα-σουτ που επιχείρησε βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε και ο Ατρόμητος πίεσε ψηλά, όμως η αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ έβρισκε λύσεις απέναντι στα ατού του αντιπάλου.  Η λαρισινή ομάδα παρά την πίεση που δέχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο δεν σταμάτησε την προσπάθειά της για ένα γκολ και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τη Λάσκου, η οποία ελίχθηκε από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και από πολύ καλή θέση σούταρε με την μπάλα όμως να κοντράρει στα σώματα. Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, αφήνοντας γλυκόπικρη γεύση για την ομάδα του Βασίλη Πάνου που εκτός από την πολύ καλή παρουσία είχε και τις φάσεις για να πάρει τη νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί.
ΑΕΛ (Β. Πάνος): Βλασιάδου, Σκοτεινιώτη Γ., Παυλοπούλου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Αρκουλή, Σκωτεινιώτη Κ., Κατσιάνα, Λάσκου, Βίσμπα, Σιάχου (Κόντου, Τσιάρα, Μούκα, Μίσσια).
Ο επόμενος αγώνας της ΑΕΛ είναι τη νέα χρονιά στις 12 Ιανουαρίου, όπου θα φιλοξενήσει τον Αγροτικό Αστέρα στο στάδιο Αλκαζάρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass