Τι θα φέρει ο ...Αϊ Βασίλης

*ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2019 22:50

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ τελείωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2019 με τον προχθεσινό αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο όπου η λαρισινή ομάδα κέρδισε με 2-0, ενώ μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις κάνουν διακοπές, καθώς προπονητής και παίκτες

αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν ότι το πρωτάθλημα θα κάνει επανεκκίνηση στις 5 Ιανουαρίου, αν οι διαιτητές δεν πάρουν πίσω την απόφαση για αποχή. Οι διαιτητές έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν μπορούν να συνεχίζουν να σφυρίζουν εφόσον υπάρχουν παράγοντες που καταθέτουν μηνύσεις εναντίον τους, ζητώντας να αποσυρθούν προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα.
Η μπάλα πλέον θα παιχθεί από σήμερα στο μεταγραφικό γήπεδο καθώς άρχισε να υλοποιείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός που έκανε ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου.
Χθες υπήρξε μια λύση συμβολαίου, αυτή του Ζίφκοβιτς και σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέφαν Ζίφκοβιτς στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του και υγεία κι ευτυχία σε αυτόν και την οικογένειά του».
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες η ΠΑΕ ΑΕΛ κινείται να ενισχυθεί σε πέντε θέσεις.
Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση σέντερ φορ και κινείται από Ασία μέχρι Λατινική Αμερική. Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σικάφκα έχουν απομείνει μόνο ο Νούνιτς και ο Ντάουντα.
Στη συνέχεια η ομάδα θέλει έναν τερματοφύλακα καθώς έχει μείνει μόνο με τον Κρίστινσον και τον νεαρό Σουλούκο.
Η λύση συνεργασίας με τον Ζίφκοβιτς δείχνει ότι θα αποκτήσει αριστερό μπακ, ενώ επίσης υπάρχει σκέψη και για επιτελικό μέσο αφού Μπούστος και Μιλοσάβλιεβιτς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτό τον ρόλο.
Παράλληλα η ομάδα θα κινηθεί και για πλάγιο επιθετικό αφού εκτός του Ουάρντα δεν υπάρχει κανένας άλλος με δεδομένα τα προβλήματα τραυματισμών του Φιλίποβιτς και του Ασούμπρε. Τέλος πληροφορίες θέλουν η ομάδα να κινείται και στην απόκτηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από κατώτερες κατηγορίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass