ROSSI: Ετοιμος και για αυτοκίνητο...

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2019 21:46

Ο Valentino Rossi μίλησε στον τηλεοπτικό δίαυλο SKY της Ιταλίας για το μέλλον του στο MotoGP και για το τι θα κάνει όταν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, ο Vale επανέλαβε την επιθυμία του να βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου και να συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί. «Πάντα έλεγα ότι όταν σταματήσω με τις μοτοσικλέτες, θέλω να συνεχίσω να δίνω μάχες με τα αυτοκίνητα». «Θα ήθελα να πάρω μέρος στον 24ωρο αγώνα του Le Mans, στον 24ωρο του Spa και στον 24ωρο του Nurburgring». «Βασικά υπάρχουν 5-6 αγώνες στους οποίους θέλω να συμμετάσχω». Όμως πρώτα πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση να σταματήσει, ή όχι, από τη μεγάλη του αγάπη: το MotoGP! «Η επόμενη χρονιά θα είναι πάρα πολύ σημαντική», σχολιάζει ο Ιταλός θρύλος. «Θα πρέπει σύντομα να αποφασίσω τι θα κάνω και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα». «Θα πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί απ’ ό,τι φέτος, ειδάλλως δεν θα έχει νόημα να συνεχίσω». Τέλος, έκλεισε αστειευόμενος για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην F1! «Ο Lewis μου είπε ότι ακόμα προλαβαίνω! Αλλά δεν είναι εύκολο σε αυτή την ηλικία. Από την άλλη, αν το θέλει ο Bottas...!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass