Βιωματικό σεμινάριο για παραδοσιακούς χορούς και aerobic

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2019 22:47

Βιωματικό σεμινάριο διοργάνωσε η ΠΕΠΦΑ ν. Λάρισας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και στο οποίο ομιλητές ήταν ο καθηγητής Πανεπιστημίου Γιάννη Δήμας και ο πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Group fitness instructor

Πατσίκας Μάνος. Η ομιλία του Γιάννη Δήμα είχε θέμα «Σύγχρονοι Μέθοδοι Διδασκαλίας του Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού» και συγκεκριμένα η διδακτική των Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών σήμερα, μέσα από τη Ρυθμολογία και τους Χορευτικούς Δρόμους. Ο Μάνος Πατσίκας παρουσίασε ό,τι πιο σύγχρονο και δημοφιλές στο fitness και στον χώρο του aerobic. Το πρόγραμμα περιελάμβανε aerobic-interval cardio training, δηλαδή διαλειμματική αερόβια προπόνηση και ενδυνάμωση κοιλιακών-ραχιαίων-ποδιών με εξοπλισμό λάστιχα και βαράκια, αδιαφιλονίκητη και όπως φαίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής άσκηση για την εποχή μας. Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΠΦΑ ν. Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη διεύθυνση του 25ου Δ.Σ. Λάρισας για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του σχολείου καθώς και το μέλος κ. Μάτσια Χρήστο όπως και το κατάστημα του κ. Μιχάλη Ανδρουλάκη για τη χορήγηση του αθλητικού υλικού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass