ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2019 22:46

Για 3η συνεχή χρονιά η ΑΕΛ ανταποκρίθηκε στη σχετική πρόταση που της έγινε με πρωτοβουλία του κ. Νίκου Μακρή και επισκέφθηκε την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για να προσφέρει χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται σ’ αυτή

ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων. Στα 50 περίπου παιδάκια που νοσηλεύονται αυτόν τον καιρό στο ΠΠΓΝΛ, μοιράστηκαν δώρα και αναμνηστικά της ΑΕΛ, στον δε διευθυντή της Παιδιατρικής δόθηκε μία μπάλα του φετινού πρωταθλήματος με τις υπογραφές του μεγαλομετόχου, του προέδρου, όλων των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας. Από την ΑΕΛ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωτήρης Μάρκου, οι αντιπρόεδροι Σταύρος Πουλαράκης και Ντίνος Λαμπρογιώργος, ο οικονομικός διευθυντής και μέλος του ΔΣ Τάσος Χριστακόπουλος, ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Καλογιάννης, ο υπεύθυνος των ομάδων Νέων Κώστας Κοταρέλας, το προπονητικό τιμ με επικεφαλής τον Μιχάλη Γρηγορίου και τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Μαντζιώκα και όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στις ιδιαίτερες στιγμές της εκδήλωσης ήταν η συμπτωματική συνάντηση των "βυσσινί" με τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο, ο οποίος έδειξε απόλυτα ενημερωμένος για την αγωνιστική πορεία της ΑΕΛ. Ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της ΑΕΛ εξέφρασαν ο διευθυντής της Κλινικής, καθηγητής Νεογνολογίας και Παιδιατρικής κ. Γιώργος Συρογιαννόπουλος, η αν. καθηγήτρια κα Ιωάννα Γριβέα και η προϊσταμένη κα Κατερίνα Παπακωνσταντίνου. Ο κ. Αλέξης Κούγιας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθεί, απέστειλε τις ευχές για ταχεία ανάρρωση όλων των παιδιών, ενώ με εντολή του δόθηκε επιταγή 1.000 € για τις ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass