«΄Η θα κερδίζετε ή θα πεινάσετε…»

*ΕΚΡΗΞΗ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤHN ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ 4-1

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2019 22:43

Η προχθεσινή ήττα της ΑΕΛ στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό με το βαρύ 4-1 και η απαράδεκτη εμφάνιση του πρώτου μέρους προκάλεσε, μετά το τέλος του αγώνα, την έκρηξη του μεγαλομετόχου της λαρισινής ΠΑΕΛ Αλέξη Κούγια, που είδε την ομάδα

του εκτός της εξάδας των πλέι οφ, αλλά το κυριότερο να παίζει πολύ άσχημα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μπαίνοντας με θυμό στα αποδυτήρια γύρισε και είπε: «Ή θα κερδίζετε ή θα πεινάσετε, δεν είναι εμφάνιση αυτή» και παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανακοίνωσε πρόστιμο 50.000 ευρώ και μη πληρωμή τα Χριστούγεννα, ενώ σε περίπτωση ήττας στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο την Κυριακή το πρόστιμο θα γίνει 100.000 ευρώ». Ο εκρηκτικός Αλέξης Κούγιας δεν σταμάτησε μόνο σ' αυτά αλλά συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σε όλα τα παιχνίδια παίρνουμε πέντε με έξι κίτρινες κάρτες και εδώ δεν πήραμε ούτε μια. Κάποιοι ίσως να έπαιξαν σήμερα το τελευταίο παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΛ». Μάλλον τα τελευταία λόγια είναι και μήνυμα ενόψει μεταγραφικής περιόδου όπου οι επιλογές για νέους παίκτες είναι αρκετές και ήδη η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, αριστερού μπακ και σέντερ φορ, με δεδομένες τις αποχωρήσεις των Ρίστιτς, Ζίφκοβιτς και Σικάφκα. Πληροφορίες θέλουν οι παίκτες που βρίσκονται για αποχώρηση να φθάνουν τον αριθμό δέκα, ενώ θα αποκτηθούν πέντε με έξι ποδοσφαιριστές. Αυτό όμως που προέχει είναι ο αγώνας της Κυριακής (15.00) με τον Πανιώνιο, καθώς μια νίκη θα φέρει ηρεμία και αλλαγή μεταγραφικών πλάνων. Στον αγώνα αυτό ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass